Αγιοφυλλικός – Αρης Περιστέρας 1-1

Τι και αν η βροχή έπεφτε συνεχόμενα τι και αν το γήπεδο ήταν βαρύ και ολισθηρό (!). Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κέφου και η ομάδα του Άρη Περιστέρας, χάρισαν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι ένα πραγματικά εξαιρετικό και χορταστικό παιχνίδι, το οποίο τα είχε όλα…

0 348

Τι και αν η βροχή έπεφτε συνεχόμενα τι και αν το γήπεδο ήταν βαρύ και ολισθηρό (!). Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κέφου και η ομάδα του Άρη Περιστέρας, χάρισαν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι ένα πραγματικά εξαιρετικό και χορταστικό παιχνίδι, το οποίο τα είχε όλα…

Τι και αν η βροχή έπεφτε συνεχόμενα τι και αν το γήπεδο ήταν βαρύ και ολισθηρό (!).Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Κέφου και η ομάδα του Άρη Περιστέρας, χάρισαν στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι ένα πραγματικά εξαιρετικό και χορταστικό παιχνίδι, το οποίο τα είχε όλα… Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν πολύ, ωστόσο σε μια αναμέτρηση που ήταν μάλλον ακατάλληλη για καρδιακούς, με τις δύο ομάδες να ακροβατούν πάνω σ΄ ένα τεντωμένο σκηνή, για τους μεν γηπεδούχους ήταν ένα αποτέλεσμα που τους άφησε ικανοποιημένους, τους δε φιλοξενούμενους να τα έχουν με τον εαυτό τους, διότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν καλύτεροι (γι΄ αυτό και στο τέλος δέχτηκαν τα συγχαρητήρια των ανθρώπων των γηπεδούχων), ωστόσο πλήρωσαν ακριβά τα λάθη που έκαναν, απέναντι σε μια ομάδα η οποία έδειξε για ακόμη μια αγωνιστική ότι αξίζει σεβασμού…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό, με εκατέρωθεν ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες. Πρώτοι απείλησαν οι φιλοξενούμενοι στο 3ο λεπτό όταν από φάουλ η μπάλα ήρθε στη μεγάλη περιοχή άφησε έξυπνα παίχτης του Άρη να περάσει αλλά απέκρουσε ο Καλτσάς σε κόρνερ. Τέσσερα λεπτά αργότερα σουτ από ποδοσφαιριστή του Άρη , έπειτα από ξαφνική αντεπίθεση έφυγε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό έπειτα από σουτ του Τρέλλη Β., ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε, ο Μησιαρης προσπάθησε να πάρει το ριμπάουντ, εκ νέου όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 20ο λεπτό σε κάθετη πάσα ο φορ του Άρη βγήκε τετ-α-τετ όμως το πλασέ του πέρασε άουτ. Στο 23’ ο Γουγουλακης έκανε την κεφαλιά σε κόρνερ του Πορτίκα αλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Άρη. Στο 25’παίχτης του Άρη σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ, κάτι που δεν έγινε στο 28’ λεπτό όταν το εξαιρετικό φάουλ του ίδιου παίκτη κατέληξε στα δίχτυα του Καλτσά για να γίνει το 0-1. Μετά από το γκολ που δέχτηκε ο Αγιοφυλλικός έγινε πιο απειλητικός και άρχισαν αν πιέζουν την ομάδα του Άρη Περιστέρας.

Το παιχνίδι κύλησε σε αυτό το τέμπο μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Αγιοφυλλικός έκανε περισσότερο αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα αλλά δεν έχασε κάποια φάση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα που μπήκε πιο δυνατά και πιο αποφασισμένη ήταν ο Αγιοφυλλικός. Η ομάδα του Γιάννη Κέφου φάνηκε να κερδίζει την μάχη στον χώρο του κέντρου και αυτό τους έδωσε την δυνατότητα να καταφέρνει να φτάνει πιο εύκολα στην εστία του Άρη . έτσι στο 6’ σε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή ο Μησιαρης κατάφερε να ισοφάριση το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Από κι και ύστερα έγινε ένα παιχνίδι κέντρου με της δυο ομάδες να προσπαθούν να κρατήσουν τη μπάλα και να βγουν στην αντεπίθεση με αξιώσεις. Γίνανε πολλές καλές φάσεις εκατέρωθεν των εστιών χωρίς όμως να αλλάξει κάτι. Το 1-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί δίκαιο για τους δύο αντιπάλους. Και οι δυο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίχτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τάκος για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Πορτίκα ο τελευταίος αντέδρασε αντιαθλητικά και δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Ο προπονητής του Αγιοφυλλικού Γιάννης Κέφος δήλωσε μετά το παιχνίδι « Ήταν ένας δύσκολος αγώνας ο οποίος κρίθηκε στην δύναμη των δυο ομάδων , ενώ διακρίθηκαν οι δυο αντίπαλες άμυνες . θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει καλή ομάδα το έδειξε στο παιχνίδι . Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα με καλούς παίκτες θέλαμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα μου έδειξε ποιότητα και δύναμη στο παιχνίδι . Είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε . Πιστεύω στην συνέχεια θα πάμε ακόμη καλύτερα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που μας βοήθησαν.

  Έπαιξανγια τον Αγιοφυλλικό: ΚΑΛΤΣΑΣ Κ. ΨΑΡΗΣ Χ. ΚΕΦΟΣ Σ. ΠΟΡΤΙΚΑΣ Κ. ΜΕΜΤΣΑΣ Ζ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ Α.(80’ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Β. ) ΤΡΕΛΛΗΣ Ε. ΝΤΙΝΑΣ Σ. ΓΟΥΓΟΥΛΑΚΗΣ Χ. ΜΗΣΙΑΡΗΣ Ν. ΓΚΟΥΛΙΑΦΑΣ Δ. (22’ ΜΑΝΩΛΗΣ Δ.)

 

 

 

agiofylo_peristerapc140561.jpg
agiofylo_peristerapc140562.jpg
ίσως οι καλύτερες στιγμές του… ποδοσφαίρου. Παίχτες και τον δυο ομάδων ήπιαν το καφεδάκι τους μετά το παιχνίδι σε καφετέρια του χωριού κουβεντιάζοντας το παιχνίδι, αφήνοντας πίσω την αντιπαλότητα που εμφανιζεται στον αγωνιστικό χώρο. Μπράβο παιδιά….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr