Έφτασε η ώρα για το «στερνό αντίο» στον Τζάκσον

Το πρωινό της Τρίτης 7 Ιουλίου έχει οριστεί ως η ημέρα που θα ενταφιαστεί, στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες, ο"βασιλιάς της ποπ" Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών.

0 318

Το πρωινό της Τρίτης 7 Ιουλίου έχει οριστεί ως η ημέρα που θα ενταφιαστεί, στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες, ο"βασιλιάς της ποπ" Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών. Το πρωινό της Τρίτης 7 Ιουλίου έχει οριστεί ως η ημέρα που θα ενταφιαστεί, στο νεκροταφείο του Φόρεστ Λόουν, στο Λος Άντζελες, ο"βασιλιάς της ποπ" Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος πέθανε στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει στις 8 το πρωί, [18:00 ώρα Ελλάδος], δύο ώρες πριν από τη δημόσια τελετή στη μνήμη του. Η τελετή αυτή θα γίνει στην αίθουσα του Στέιπλς Σέντερ, στο Λος Άντζελες, όπως ανέφερε στο αμερικανικό κανάλι NBC4 ο Τζων Πέρι, αναπληρωτής του δημάρχου του Λος Άντζελες, Αντώνιο Βιγιαραϊγκόσα.

Πηγές προσκείμενες στην οικογένεια του Τζάκσον ανέφεραν ότι στον ενταφιασμό του θα παραστούν μόνο οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του.

Αρχικά η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον μελετούσε το ενδεχόμενο να ταφεί ο "βασιλιάς" στη Νέβερλαντ, το ράντσο του στην Καλιφόρνια.

Όσον αφορά τη δημόσια τελετή, δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επισήμως. Ωστόσο, πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μπορεί να συμμετάσχουν η Αρίθα Φράνκλιν, ο Στίβι Γουόντερ, η Αλίσια Κις, η Μαράια Κάρεϊ, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, ο Λάιονελ Ρίτσι και η Νταϊάνα Ρος.

Μάχη για την διαχείριση της περιουσίας του Τζάκσον.

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες αφαίρεσε την προσωρινή διαχείριση της περιουσίας του Μάικλ Τζάκσον από τη μητέρα του, Κάθριν Τζάκσον, και την εμπιστεύτηκε στους δύο εκτελεστές που όριζε ο ίδιος ο τραγουδιστής στην διαθήκη του.

Ο δικαστής Μίτσελ Μπέκλοφ όρισε ως "ειδικούς διαχειριστές" τον δικηγόρο Τζων Μπράνκα και τον μουσικό παραγωγό Τζων ΜακΚλέιν μέχρι τις 3 Αυγούστου.

Στην περιουσία του Τζάκσον περιλαμβάνονται το ράντσο "Νέβερλαντ" και τα δικαιώματα των τραγουδιών των Beatles.

Οι δικηγόροι της Κάθριν Τζάκσον προσπάθησαν να εμποδίσουν την παράδοση της διαχείρισης, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει "σύγκρουση συμφερόντων", ενώ αμφισβήτησαν το αν ο Τζων Μπράνκα είχε διατηρήσει τις επαφές του με τον Μάικλ Τζάκσον.

"Η κυρία Τζάκσον ανησυχεί που θα πρέπει να δώσει από τώρα τα κλειδιά του βασιλείου, έχει την εντύπωση ότι είναι πολύ νωρίς", είπε ο δικηγόρος της, Τζων Σράιμπερ.

Ο δικηγόρος του Μπράνκα, από την πλευρά του, διαβεβαίωσε ότι ο πελάτης του είναι γνωστός στην οικογένεια του Τζάκσον και προσφάτως είχε αναλάβει και πάλι μία δουλειά για λογαριασμό του εκλιπόντος τραγουδιστή.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γαλλικό πρακτορείο / NBC4

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr