Ένοπλη ληστεία στην Alpha Bank Τρικάλων

Οι τρεις δράστες με καραμπίνα και πιστόλια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν επιβαίνοντας σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.

0 641

Οι τρεις δράστες με καραμπίνα και πιστόλια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν επιβαίνοντας σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι τρεις δράστες με καραμπίνα και πιστόλια πήραν άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν επιβαίνοντας σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε σήμερα στις 2 περίπου το μεσημέρι στο κέντρο των Τρικάλων και στο υποκατάστημα της Alpha Bank επί της οδού Καποδιστρίου, όταν τρεις δράστες φορώντας κουκούλες εισήλθαν στην τράπεζα και με την απειλή όπλων απέσπασαν άγνωστο μέχρι στιγμής ποσό. 

Οι δράστες, δυο άνδρες και μια γυναίκα επέβαιναν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και κρατούσαν ο ένας μια καραμπίνα και οι άλλοι περίστροφα.

Μετά την ληστεία που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε λεία 200.000 ευρώ οι δράστες ανέβηκαν πάνω στην μηχανή και εξαφανίστηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των καταστηματαρχών της περιοχής .

Οι δυο δράστες μπήκαν μέσα στην Τράπεζα και αφού απείλησαν και ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους ζήτησαν να βάλουν όσα χρήματα βρίσκονταν εκείνη την ώρα στα ταμεία σε μια σακούλα.

Η μέθοδος που ακολούθησαν οι ληστές είναι πανομοιότυπη με την ληστεία που είχε γίνει πριν από λίγους μήνες στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Πύλης, όταν και τότε οι τρεις δράστες χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Η θρασύτατη ληστεία στην Alpha Bank που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πόλης προκαλεί έντονο προβληματισμό τόσο για την έξαρση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας όσο και για την ασφάλεια των πολιτών.

Μετά τη ληστεία στο τραπεζικό ίδρυμα μετέβησαν άνδρες του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, οι οποίοι πήραν αποτυπώματα, ενώ διενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Ρεπορτάζ Κώστας Καραποστόλης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr