Ένα κουνάβι προκάλεσε βραχυκύκλωμα σε υποσταθμό της ΔΕΗ

Και όμως είναι αληθινό ένα κουνάβι κατόρθωσε ξημερώματα Κυριακής να βυθίσει για μια ώρα στο σκοτάδι όλη την επαρχία Καλαμπάκας. Το μικρό ζώο προκάλεσε ζημιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ και «κατάφερε» όχι απλώς να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά να διακόψει την παροχή και των τριών γραμμών στην επαρχία. Το κουνάβι κατέστρεψε μονοτήρες του υποσταθμού με αποτέλεσμα από το βραχυκύκλωμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα.

0 289

Και όμως είναι αληθινό ένα κουνάβι κατόρθωσε ξημερώματα Κυριακής να βυθίσει για μια ώρα στο σκοτάδι όλη την επαρχία Καλαμπάκας. Το μικρό ζώο προκάλεσε ζημιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ και «κατάφερε» όχι απλώς να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά να διακόψει την παροχή και των τριών γραμμών στην επαρχία. Το κουνάβι κατέστρεψε μονοτήρες του υποσταθμού με αποτέλεσμα από το βραχυκύκλωμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Και όμως είναι αληθινό ένα κουνάβι κατόρθωσε ξημερώματα Κυριακής να βυθίσει για μια ώρα στο σκοτάδι όλη την επαρχία Καλαμπάκας.
Το μικρό ζώο προκάλεσε ζημιά σε υποσταθμό της ΔΕΗ και «κατάφερε» όχι απλώς να δημιουργήσει πρόβλημα αλλά να διακόψει την παροχή και των τριών γραμμών στην επαρχία.
Το κουνάβι κατέστρεψε μονοτήρες του υποσταθμού με αποτέλεσμα από το βραχυκύκλωμα να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα. Και ευτυχώς που αυτό έγινε στις 2 τα ξημερώματα γιατί αν το πρόβλημα δημιουργούταν νωρίτερα η βραδιά θα καταστρέφονταν από πλευράς διασκέδασης, αφού πολλά χωριά πανηγύριζαν και πολλοί επισκέπτες βρισκόταν σ’ αυτά.
Τελικά η διακοπή κράτησε περίπου μια ώρα χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα σε ευπαθή προϊόντα.
Δεν έχουμε πρόβλημα φορτίου
Εν τω μεταξύ επειδή παλαιότερα όταν τα χωριά της επαρχίας Καλαμπάκας γέμιζαν από κόσμο και κυρίως τα χωριά του Ασπροποτάμου λόγω των πολλών πανηγυριών υπήρχαν συχνές διακοπές ρεύματος. Τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου το πρόβλημα ήταν εντονότερο.
Σύμφωνα με δηλώσεις του προϊσταμένου της ΔΕΗ Καλαμπάκας κου Δήμου αυτά τα προβλήματα σταμάτησαν μετά την κατασκευή ενός υποσταθμού στην περιοχή.
Ο κος Δήμου διαβεβαιώνει ότι το γεγονός της Κυριακής αντιμετωπίστηκαν άμεσα αν και ήταν μεσάνυχτα.
Δήλωσε ότι παρόμοιες διακοπές με ζώα (κυρίως κουνάβια) είναι επανειλημμένες και δεν αποτελούν έκπληξη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr