Έλεγχοι στα κινητά

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στη χρήση κινητού τηλεφώνου και άλλων ηχητικών συσκευών από οδηγούς που διέρχονται το οδικό δίκτυο της περιοχής μας.

0 354

Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στη χρήση κινητού τηλεφώνου και άλλων ηχητικών συσκευών από οδηγούς που διέρχονται το οδικό δίκτυο της περιοχής μας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στους ελέγχους που πραγματοποιούν οι υπηρεσίες Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, στη χρήση κινητού τηλεφώνου και άλλων ηχητικών συσκευών από οδηγούς που διέρχονται το οδικό δίκτυο της περιοχής μας.
Την περασμένη εβδομάδα εντοπίστηκαν 11 οδηγοί που μιλούσαν στο κινητό την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητό τους στους δρόμους, ενώ αυτή την εβδομάδα το μέτρο θα επεκταθεί στη χρήση ακουστικών εν κινήσει τα οποία έχουν συνδεθεί με φορητά ραδιόφωνα και άλλες παρεμφερείς ηχητικές συσκευές.
Παραβάσεις που μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζουν «αθώες», ωστόσο είναι ικανές να προκαλέσουν σοβαρά τροχαία ατυχήματα…
Τ.Π.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr