Άφαντος ο 42χρονος …πεθεροκυνηγός

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από το Μικρό Κεφαλόβρυσο, ο οποίος προχθές κατάφερε να αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων, όπου προηγουμένως είχε παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας της πεθεράς του.

0 376

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από το Μικρό Κεφαλόβρυσο, ο οποίος προχθές κατάφερε να αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων, όπου προηγουμένως είχε παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας της πεθεράς του. Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου από το Μικρό Κεφαλόβρυσο, ο οποίος προχθές κατάφερε να αποδράσει από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Τρικάλων, όπου προηγουμένως είχε παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας της πεθεράς του.

Αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης θεωρούν πλέον ζήτημα τιμής την σύλληψη του δράστη, αφού τους ξέφυγε μέσα από τα χέρια, ο οποίος πιθανολογείται ότι κρύβεται σε περιοχή εντός των ορίων του νομού μας, καθώς διέφυγε με τα πόδια.
Συγχωριανοί του 42χρονου που έχει το παρατσούκλι «Αστραπόγιαννος», αναφέρουν ότι επειδή είναι κυνηγός γνωρίζει πολύ καλά την ευρύτερη ορεινή περιοχή του Κόζιακα και αν δεν θελήσει ο ίδιος να παραδοθεί στις αρχές, δύσκολα θα τον εντοπίσουν.
 
πηγή Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr