Το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων

Από την Τρίτη 20 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων των γενικών λυκείων. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα.

0 242

Από την Τρίτη 20 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων των γενικών λυκείων. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα. Από την Τρίτη 20 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις στα μαθήματα Γενικής Παιδείας για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των αποφοίτων των γενικών λυκείων. Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα θα διεξαχθούν από την Παρασκευή 20 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 27 του ίδιου μήνα.
Οι εξετάσεις των πανελλαδικώς εξεταζομένων μαθημάτων για τους αποφοίτους των εσπερινών λυκείων θα διεξαχθούν από τις 19 Μαΐου μέχρι και τις 2 Ιουνίου ενώ οι εξετάσεις του β’ κύκλου ΤΕΕ για την εισαγωγή στα ΤΕΙ θα διεξαχθούν από τις 12 Ιουνίου μέχρι και τις 19 του μήνα.
Τέλος οι υγειονομικές εξετάσεις και η πρακτική δοκιμασία των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ θα διεξαχθούν από τις 19 μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr