Σούπερ τζακ-ποτ στο Ιταλικό Λόττο

Στην Ιταλία ο πυρετός για τη νέα κλήρωση του Superenalotto ανεβαίνει διαρκώς με εκατομμύρια πολίτες να κυνηγούν το τζάκ-ποτ ρεκόρ. Στην κλήρωση του επόμενου Σαββάτου το ποσό των κερδών θα αγγίξει τα 76,8 εκατομμύρια ευρώ, αφού εδώ και έξι μήνες ουδείς καταφέρνει να πετύχει τους έξι τυχερούς αριθμούς του παιχνιδιού.

0 423

Στην Ιταλία ο πυρετός για τη νέα κλήρωση του Superenalotto ανεβαίνει διαρκώς με εκατομμύρια πολίτες να κυνηγούν το τζάκ-ποτ ρεκόρ. Στην κλήρωση του επόμενου Σαββάτου το ποσό των κερδών θα αγγίξει τα 76,8 εκατομμύρια ευρώ, αφού εδώ και έξι μήνες ουδείς καταφέρνει να πετύχει τους έξι τυχερούς αριθμούς του παιχνιδιού. Στην Ιταλία ο πυρετός για τη νέα κλήρωση του Superenalotto ανεβαίνει διαρκώς με εκατομμύρια πολίτες να κυνηγούν το τζάκ-ποτ ρεκόρ. Στην κλήρωση του επόμενου Σαββάτου το ποσό των κερδών θα αγγίξει τα 76,8 εκατομμύρια ευρώ, αφού εδώ και έξι μήνες ουδείς καταφέρνει να πετύχει τους έξι τυχερούς αριθμούς του παιχνιδιού.

Πρόκειται, μάλιστα, για διπλό ρεκόρ, καθώς είναι το υψηλότερο χρηματικό ποσό στη δεκαετή ιστορία του ιταλικού Superenalotto, αλλά και σε παγκόσμια κλίμακα.

Για τη χθεσινή κλήρωση, στα πρακτορεία της Ιταλίας παίχτηκαν περισσότερα από σαράντα εκατομμύρια συνδυασμοί και ως το επόμενο Σάββατο, ο αριθμός των δελτίων αναμένεται να σημειώσει περαιτέρω άνοδο. Οι κάτοικοι της Ρώμης και του Μιλάνου, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, είναι εκείνοι που επισκέπτονται με μεγαλύτερη επιμονή της ricevitorie, τα ιταλικά πρακτορεία.

Όπως τονίζουν γνωστοί σχολιαστές, "στην παρούσα φάση οικονομικής δυστοκίας και χρηματοοικονομικής κρίσης, η λύση, ή έστω το όνειρο του Superenalotto, δε γνωρίζει ηλικιακούς και ταξικούς φραγμούς. Ελπίζουν και παίζουν συνταξιούχοι, φοιτητές, άνεργοι και εποχικοί υπάλληλοι". Πολλοί Ιταλοί, μάλιστα, μιλώντας στην δημόσια τηλεόραση RAI, δε δίστασαν να δηλώσουν ότι έχουν κόψει τη συνήθεια του καθημερινού καφέ ή καπουτσίνο "στα όρθια", στα καφέ-μπάρ για να εξοικονομήσουν χρήματα και να μπορέσουν να παίξουν το "βασικό" δελτίο των 2,5 ευρώ.

Το προηγούμενο ρεκόρ του Superenalotto είχε σημειωθεί το 2005 στο Μιλάνο. Τότε δέκα τυχεροί, είχαν συμπληρώσει ένα "σύστημα αριθμών" και είχαν μοιραστεί 71,7 εκατομμύρια ευρώ.

{loadposition mag}
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr