Μεγαλώνοντας με το Διαδίκτυο

Διημερίδα με θέμα “Μεγαλώνοντας με το Διαδίκτυο, Η φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου” θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατοκύριακο 9 και 10 Μαϊου στο εργαστήριο του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και στο Πνευματικό κέντρο.

0 277

Διημερίδα με θέμα “Μεγαλώνοντας με το Διαδίκτυο, Η φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου” θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατοκύριακο 9 και 10 Μαϊου στο εργαστήριο του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και στο Πνευματικό κέντρο. Διημερίδα με θέμα “Μεγαλώνοντας με το Διαδίκτυο, Η φωτεινή και σκοτεινή πλευρά του Διαδικτύου” θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατοκύριακο 9 και 10 Μαϊου στο εργαστήριο του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και στο Πνευματικό κέντρο. Πρόκειται για μια συνδυοργάνωση του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας και της Ελληνικής Εταιρείας μελέτης της διαταραχής εθισμού στο Διαδίκτυο με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμπάκας και του Δήμου Βασιλικής.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 9-05-2009, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

17:00 – 18:30, «Η συμβολή των προγραμμάτων γονικού ελέγχου στην προστασία των παιδιών στο Διαδίκτυο», Καραθάνος Αχιλλέας, Δερεκενάρης Γρηγόρης, Καθηγητές Πληροφορικής του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.
*Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε καλύτερα την παρουσίαση και την πρακτική εφαρμογή θα ήταν επιθυμητό όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να στείλει e-mail στη διεύθυνση [email protected] Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε ή να τηλεφωνήσει στο τηλέφωνο του σχολείου 2432075000 (ώρες 8:00-14:00).

Κυριακή 10-05-2009, ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

11:00 – 11:10, Έναρξη – Χαιρετισμοί ( 10΄)

11:10 – 11:20, Η φωτεινή πλευρά του Διαδικτύου, Δερεκενάρης Γρηγόρης, καθηγητής πληροφορικής Msc, Καλκάνη Ασημίνα καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής.

11:20 – 11:40, «Εθισμός Εφήβων στο Διαδίκτυο, τι οφείλουν να γνωρίζουν οι γονείς και οι εκαπιδευτικοί», Dr.Σιώμος Κωνσταντίνος , παιδοψυχίατρος Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εθισμού στο Διαδίκτυο.

11:40 – 12:00, «Cyberbullying: Η νέα μορφή σχολικού εκφοβισμού με θύτες και θύματα εφήβους που σερφάρουν στο Διαδίκτυο», Βασιλική Γκουντσίδου Φυσικός, μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του ευρωπαϊκού προγράμματος e-cost για το cyberbullying

12:00 – 12:20, «Αυτοκτονίες στο διαδίκτυο», Λάππας Αλέξιος, Μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου των Ψυχιάτρων

12:20 – 12:30, «Οι υπολογιστές και η Όρασή μας», Πούλιος Κων/νος, οφθαλμίατρος

12:30 – 12:40, «Υπολογιστές και μυοσκελετικές παθήσεις», Βαλάκης Αρτέμιος, ορθοπεδικός

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ – ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Οι εκπαιδευτικοί: Καλκάνη Μίνα (συντονίστρια), Γρηγόρης Δερεκενάρης, Καραθάνος Αχιλλέας, Αρδανιώτης Χρήστος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr