Κρούσμα απειθαρχίας στον Εθνικό Καλαμπάκας

Σε κρούσμα απειθαρχίας υπέπεσαν την Πέμπτη το βράδυ τρεις ποδοσφαιριστές του Εθνικού Καστρακίου. Πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Γιδόπουλος, Βαΐος Ντάσκας και Παναγιώτης Σκόνδρας, παρέβησαν τις εντολές της διοίκησης και συμμετείχαν σε αγώνα 8χ8.

0 250

Σε κρούσμα απειθαρχίας υπέπεσαν την Πέμπτη το βράδυ τρεις ποδοσφαιριστές του Εθνικού Καστρακίου. Πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Γιδόπουλος, Βαΐος Ντάσκας και Παναγιώτης Σκόνδρας, παρέβησαν τις εντολές της διοίκησης και συμμετείχαν σε αγώνα 8χ8.

Σε κρούσμα απειθαρχίας υπέπεσαν την Πέμπτη το βράδυ τρεις ποδοσφαιριστές του Εθνικού Καστρακίου. Πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Γιδόπουλος, Βαΐος Ντάσκας και Παναγιώτης Σκόνδρας, παρέβησαν τις εντολές της διοίκησης και συμμετείχαν σε αγώνα 8χ8 και ενώ στον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας αναφέρεται ξεκάθαρα πως απαγορεύεται η συμμετοχή σε πρωταθλήματα σάλας καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού. Ασφαλώς και το παράπτωμα προβληματίζει την διοίκηση από τη στιγμή μάλιστα που οι παραπάνω ποδοσφαιριστές, διαβεβαίωσαν τους διοικούντες πως δεν θα αγωνιστούν και ενώ τους είχαν γίνει συστάσεις και παλαιότερα για το συγκεκριμένο θέμα.

Από κύκλους της διοίκησης γίνεται λόγος για αχαριστία από την πλευρά των παικτών καθώς ενώ η διοίκηση είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο από το περιβάλλον του προέδρου, αφήνεται να εννοηθεί πως το θέμα θα εξεταστεί ψύχραιμα.Με βάση πάντως ότι υπήρξαν συστάσεις κατά το παρελθόν μπορεί ακόμη και να υπάρξει διακοπή συνεργασίας κάτι το οποίο δεν θα ευνοήσει ούτε τους παίκτες που θα χάσουν την χρονιά, ούτε και την ομάδα όμως που θα χάσει τρεις πολύτιμους ποδοσφαιριστές.

Χθες το βράδυ αναμενόταν έκτακτο συμβούλιο και αναμενόταν αποφάσεις. Το θέμα είναι ότι προέχει η ηρεμία καθώς την Κυριακή υπάρχει ο δύσκολος εκτός έδρας αγώνας με τον Ρήγα Φεραίο.


Είχαν Άγιο
Τροχαίο ατύχημα είχε την Πέμπτη μετά τον αγώνα 8χ8, ο τερματοφύλακας του Εθνικού, Βαΐος Ντάσκας, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει ούτε τραυματισμός. Ο νεαρός πορτιέρο που είχε ως προορισμό τον τόπο καταγωγής του, τον Πρόδρομο, συγκρούστηκε χωρίς πάντως να έχει ευθύνη, με άλλο αυτοκίνητο.

Στο ίδιο αυτοκίνητο με τον Ντάσκα, επέβαιναν ο τερματοφύλακας των Μετεώρων, Ηλίας Αναστασόπουλος και ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Προδρόμου, Μπάμπης Καραμπούλας, οι οποίοι και ευτυχώς δεν έπαθαν τίποτα από την σφοδρή σύγκρουση. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς και από τους αυτόπτες μάρτυρες γίνεται λόγος για Άγιο που προστάτεψε τα τρία νεαρά παιδιά.

Του Γρηγόρη Καραμπούλα 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr