Επτά άτομα έψαχναν για λίρες

Κρυμμένες λίρες έψαχνε παρέα επτά ατόμων, ηλικίας 28 έως 61 ετών, που συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Γόργιανης Γρεβενών από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.

0 355

Κρυμμένες λίρες έψαχνε παρέα επτά ατόμων, ηλικίας 28 έως 61 ετών, που συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Γόργιανης Γρεβενών από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών. Κρυμμένες λίρες έψαχνε παρέα επτά ατόμων, ηλικίας 28 έως 61 ετών, που συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Γόργιανης Γρεβενών από άνδρες της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών.
Σε έλεγχο που έγινε σε δύο Ι.Χ. φορτηγά, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες, εντοπίστηκαν δύο χειροποίητες ράβδοι ανίχνευσης μετάλλων και επτά αυτοσχέδια σκαπτικά εργαλεία. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες χρησιμοποίησαν τα παραπάνω μέσα για τον εντοπισμό λιρών κοντά σε εξωκλήσι της περιοχής, χωρίς την έκδοση προβλεπόμενης άδειας.
Ο ράβδοι ανίχνευσης μετάλλων και τα εργαλεία ανασκαφής κατασχέθηκαν, ενώ οι δράστες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Γρεβενών.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr