Σας προσκαλούμε αύριο Παρασκευή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Διάβα!

141

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά, χρόνια πολλά!

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Διάβα είναι πλέον γεγονός. Η ενορία μας με την χάρη του Θεού και την ευλογία του Επισκόπου μας κ. Θεοκλήτου για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία της Διάβας. 

Αυτά τα καταπληκτικά παιδιά του Κατηχητικού, που διοργάνωσαν εκ μέρους της ενορίας το πανηγύρι της Διάβας και το επανέφεραν φέτος το καλοκαίρι ξανά στο προσκήνιο ύστερα από πολλά χρόνια, για 3η χρονιά στρώθηκαν στη δουλειά κι ετοιμάστηκαν. Με πολλή αγάπη και μεράκι. Μαζί τους και οι δραστήριες κυρίες της Ερανικής Επιτροπής της ενορίας και του Φιλοπτώχου. Με εργασία και χαρά μέσα σε μία άκρως πνευματική ατμόσφαιρα, αυτή της εορτής των Χριστουγέννων, αύριο Παρασκευή από 15:30 το μεσημέρι έως 18:30 το απόγευμα στην πλατεία της Διάβας με πολλές και ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες σας περιμένουμε.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Ιδιαίτερα όμως σε όλα τα παιδιά της Διάβας, της Καλαμπάκας και των γύρω χωριών. Μία γιορτή χαράς για τους μικρούς μας φίλους. Μία ημέρα αφιερωμένη στα παιδιά που είναι το παρόν και το μέλλον του τόπου μας. 

Η γέφυρα της Διάβας μπορεί να έχει υποστεί καθίζηση. Αύριο όμως η γέφυρα των καρδιών μας σηκώνεται και συναντιόμαστε όλοι στο μεγάλο αυτό γεγονός για την περιοχή μας που διοργανώνει η ενορία μας. 

Βάζουμε το μεράκι. Εσείς ελάτε με τους γονείς σας και το χαμόγελό σας που θα ζωγραφίσει χαρούμενες στιγμές ολόκληρη την πλατεία της Διάβας.

Σας περιμένουμε με πολλή χαρά! Μαζί σας γινόμαστε κι εμείς παιδιά!!!

Εκ μέρους των παιδιών του Κατηχητικού και των κυριών των Επιτροπών

Ο Εφημέριος της Διάβας

Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr