Η Εβελίνα Νικόλιζα στο kalabakacity.gr: «Θα άντεχα το Survivor»

Instagram @evelina_nikoliza
5.756

Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι ταλαντούχα τραγουδίστρια και επιτυχημένη YouTuber. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, στην ψυχαγωγική εκπομπή “καλύτερα δε γίνεται”. Σήμερα, αυτό το φωτεινό πλάσμα φιλοξενείται στην ιστοσελίδα μας και μιλά για όλα.

Εβελίνα, αυτό που θα κρατήσω σίγουρα από την συνομιλία μας είναι το πόσες φορές άκουσα τη φράση «ευχαριστώ πολύ», αλλά και το «γιατί μιλάμε στον πληθυντικό; είμαι η Εβελίνα», που σίγουρα δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα σου…

 

ΑΓ: Σε παρακολουθήσαμε λίγες εβδομάδες νωρίτερα ως coach στο Just The Two Of Us και είχαμε τη δυνατότητα να θαυμάσουμε την τεράστια φωνητική σου έκταση. Πιστεύεις ότι έχεις εξαργυρώσει το ταλέντο σου όσο του αξίζει;
ΕΝ: Ευχαριστώ, αρχικά, πάρα πάρα πολύ για τα καλά λόγια. Γενικότερα έχω προσπαθήσει να δουλέψω πολύ πάνω στη μουσική και ακόμη δεν έχω κάνει όσα θα ήθελα από άποψη δουλειάς. Ως καριέρα, σίγουρα δεν έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα σε καμία περίπτωση, αλλά έχω τη χαρά και την τιμή να έχω συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους ανθρώπους και μουσικούς, οπότε αυτό «μου χαϊδεύει την καρδούλα», ότι έχω κάνει όμορφα πράγματα, ακόμα και αν δεν ακούστηκαν όσο θα ήθελα. Τελικά έχει σημασία να ακουστεί ή να κάνεις αυτό που αγαπάς; Από την πλευρά του να κάνω αυτό που αγαπώ νομίζω ότι είμαι σε πολύ καλό δρόμο.

 


ΑΓ: Στο κομμάτι της μουσικής ασχολείσαι μόνο με την ερμηνεία ή γράφεις και δικά σου κομμάτια;
ΕΝ: Μικρή είχα καταπιαστεί λίγο με το να γράφω στίχους και να παίζω στην κιθάρα τη μουσική, μεγαλώνοντας, δυστυχώς, με τις δουλειές και το τρέξιμο το ψιλοάφησα. Έχω την τύχη ο σύντροφός μου να γράφει υπέροχα και αυτό με έκανε να το αφήσω λίγο στην άκρη, ξέρω ότι είμαι σε καλά χέρια και μπορούμε να φτιάξουμε υπέροχα τραγούδια, χωρίς να το κάνω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι ξέρω να παίζω λίγο πιάνο, κιθάρα, αλλά περισσότερο με το αυτί, δηλαδή δεν ξέρω τόσο καλά να διαβάζω μια παρτιτούρα και να παίζω ένα κομμάτι, αλλά το ότι μου αρέσει να εμπλέκομαι σε όλο αυτό και να βρίσκω και εγώ μια μελωδική γραμμή σε ένα κομμάτι, ναι ισχύει.

ΑΓ: Πώς είναι μια τυπική ημέρα στη ζωή σου;
ΕΝ:  Τώρα που ολοκληρώθηκε το J2US έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου. Μια τυπική μέρα περιλαμβάνει σίγουρα πολύ Λουκουμά -είναι ο σκύλος μας-, πολλές ώρες ασχολούμαι μαζί του. Θα έχω να κάνω κάτι για το YouTube, να μοντάρω ή να καταγράψω μία ιδέα ή να επικοινωνήσω μέσω email με εταιρείες που μπορεί να συνεργαστώ ή μπορεί να έχουμε μια ιδέα για να υλοποιήσουμε. Σίγουρα έχει μουσική και ενασχόληση με το «Καλύτερα Δε Γίνεται», να προετοιμάσω τη στήλη μου ή να μιλήσω με τα παιδιά. Προσπαθώ να βρω χρόνο για δουλειές στο σπίτι, μου αρέσει πολύ, είναι το καινούριο μου χόμπι, το λατρεύω, απλώς θέλω ηρεμία όταν τις κάνω και δυστυχώς δεν υπάρχει ποτέ χρόνος γι’ αυτό. Τα κάνω βιαστικά για να τα προλάβω όλα, οπότε τώρα που έχω λίγο χρόνο αυτό μου αρέσει να κάνω, να βάζω ρούχα για πλύσιμο, να τα βγάζω, αλλά να το ευχαριστιέμαι και να μην το κάνω με την ψυχή στο στόμα. Γκρινιάζω, αλλά μ’ αρέσει.

 

ΑΓ: Φοβήθηκες ποτέ ότι ίσως έχει εκτεθεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε;
ΕΝ: Το φοβήθηκα όταν άρχισα να ασχολούμαι με το YouTube. Έβλεπα βίντεο άλλων κοριτσιών που έλεγαν κάτι πολύ προσωπικό τους και έλεγα ωχ τώρα αυτό πώς το είπε σε τόσο κόσμο, μήπως δεν είναι σωστό, μήπως πρέπει να κρατάμε κάτι για τον εαυτό μας; Μετά από τον πρώτο χρόνο που ασχολήθηκα, όλο αυτό ξεφούσκωσε στο μυαλό μου και ξαφνικά θεωρώ φυσιολογικό το να πω οτιδήποτε, επειδή έχουμε αναπτύξει μια ωραία σχέση με τους συνδρομητές μου. Νιώθω πια ότι θα είναι χαζό να έχω κάποια πράγματα μυστικά. Ίσως είναι και η ζωή μου έτσι, που δεν νιώθω άσχημα για κάτι που λέω. Δεν έχω μια «περίεργη» ζωή, υπόγεια και παράνομη, είναι αυτό που βλέπετε. Νομίζω ότι έχω μια φυσιολογική ζωή και δεν είναι τόσο κακό να την μοιράζομαι, να ταυτιζόμαστε, να δέχομαι συμβουλές, να δίνω συμβουλές. Μόνο καλό κάνει, τελικά, να βλέπουμε κι εμείς πώς ζουν οι υπόλοιποι και να νιώθουμε ότι όλοι είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, με τα θετικά και τα αρνητικά του.

 

ΑΓ: Νομίζω ότι αυτή η φυσιολογική ζωή που βλέπουμε στα δικά σου social media είναι που κάνει τον κόσμο να ταυτίζεται μαζί σου.
ΕΝ: Μετά από τόση πίεση, με τις καραντίνες και όλα αυτά, ο κόσμος νιώθει την ανάγκη να δει κάτι φυσιολογικό, πια έχουν κουραστεί να βλέπουν υπέροχα και πανάκριβα σπίτια, παπούτσια, μακιγιάζ. Νομίζω ότι αποζητούν το φυσιολογικό, κι επειδή κι εγώ αυτό αποζητώ βλέποντας βίντεο στο YouTube, αυτό προσπαθώ να δείξω και στον κόσμο. Φυσικά και μου έρχονται αναποδιές, είμαι η βασίλισσα της αποτυχίας (γελά), μου πάνε όλα στραβά, αλλά παρόλα αυτά δε χρειάζεται να χάνουμε το χαμόγελό μας. Ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα φτιάξουν τα πράγματα, ας το απολαύσουμε μέχρι να γίνει αυτό.

 


ΑΓ: Έχεις τεράστια επιτυχία στα social media, ιδιαίτερα στο Instagram και το YouTube. Υπήρξε κάποια στιγμή που μπορείς να πεις ότι «ψωνίστηκες»;
ΕΝ: Δεν θα το ‘λεγα. Παρά το γεγονός ότι με ακολουθεί αρκετός κόσμος, έχω συναίσθηση του γιατί με ακολουθούν. Ποτέ δεν θεώρησα τον εαυτό μου κάτι ξεχωριστό και ότι γι’ αυτό έχω ακόλουθους, ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Όλοι είμαστε ξεχωριστοί με τον τρόπο μας. Δεν έχω κάτι τόσο διαφορετικό από τους υπόλοιπους και με όσους με ακολουθούν υπάρχει αυτό το ωραίο πράγμα της ταύτισης. Είμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα με τη ζωή και να γίνουμε ευτυχισμένοι.

 

ΑΓ: Εάν γύριζα πολύ λίγα χρόνια πίσω και συναντούσα τη 10χρονη Εβελίνα τι θα μου απαντούσε εάν ρωτούσα τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;
ΕΝ: Πολύ λίγα ακούω. (γελά) Έχω αλλάξει τόσα επαγγέλματα που ήθελα να κάνω, πραγματικά στα δέκα δεν θυμάμαι τι ήταν αυτό που μου είχε κολλήσει. Πέρασα όλα τα κλασσικά, τραγουδίστρια, ηθοποιός, χορεύτρια, αλλά νομίζω δικηγόρος ή κτηνίατρος στα δέκα μου. Άρχισα να θέλω άλλα επαγγέλματα, πιο σταθερά. Αυτό ήταν μεγάλο άγχος που είχα από μικρή. Έβλεπα από τη μαμά μου (σσ μητέρα της Εβελίνας είναι η γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη) τα πάνω και τα κάτω του και είχα άγχος, γιατί από μικρή ήταν στο μυαλό μου ότι θέλω μεγαλώνοντας να είμαι ανεξάρτητη οικονομικά και συναισθηματικά να μην στρεσάρομαι αν θα έχω δουλειά την επόμενη χρονιά. Τελικά, κοίτα πώς τα έφερε η ζωή, και κάνω μόνο πράγματα τα οποία δεν είναι σταθερά.

 

ΑΓ: Από αυτά, που δεν είναι σταθερά, το YouTube, το τραγούδι και την τηλεόραση μπορείς να διαλέξεις μόνο ένα;
ΕΝ: Σε καμία περίπτωση! Έχουν όλα ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καρδούλα μου! Ξεκίνησα από το τραγούδι, προσπαθώντας να κάνω μόνο αυτό, και στην προσπάθεια να εξελιχθώ ήρθε η δραματική σχολή. Ήμουν ένα υπερβολικά ντροπαλό παιδί, οπότε χρειάστηκε να πάω εκεί για να καταφέρω να μπορώ να «εκτίθεμαι» με έναν τρόπο. Η τηλεόραση είναι κάτι καινούριο στη ζωή μου. Ουσιαστικά είναι ο δεύτερος χρόνος και το κάνω με πολλή χαρά, δεν θα το άφηνα εκτός. Έχω την ευλογία να είμαι σε μια πολύ ωραία παρέα, κάτω από τις φτερούγες της Ναταλίας Γερμανού και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Στο YouTube νιώθω ότι είναι φίλοι, είναι σαν να λέμε να αφήσω τους φίλους μου έξω από τη ζωή μου. Έχουμε μια ωραία σχέση με τους συνδρομητές, αληθινή, και δεν θα την έβαζα σε κίνδυνο.

 

ΑΓ: Μιας και το αναφέρεις, αν σε ψάχνουμε τα σαββατοκύριακα σε βρίσκουμε στον Alpha, καθώς είσαι μέλος μιας από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της σεζόν και όχι μόνο. Τι ξεχωριστό πιστεύεις ότι έχει η παρέα σας και κάνει το τηλεοπτικό κοινό να λέει κάθε Σάββατο και Κυριακή «καλύτερα δεν γίνεται»;
ΕΝ: Πέρα από τη Ναταλία, μια απάντηση από μόνη της σε αυτό το ερώτημα, που είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι είμαστε μια ωραία παρέα, γιατί είμαστε αληθινή παρέα, δηλαδή δεν θα κλείσουν οι κάμερες και θα φύγει ο καθένας από μία πλευρά. Βρισκόμαστε και εκτός δουλειάς, αν μας συμβεί κάτι θα το πούμε ο ένας στον άλλο γιατί θα χρειαστούμε τη συμβουλή του. Πηγαίνουμε με λαχτάρα να δούμε τους φίλους μας όταν πηγαίνουμε στη δουλειά και είμαστε όλοι τόσο διαφορετικοί μεταξύ μας που κι ένας να λείψει θα υπάρχει πραγματικά τεράστιο κενό.

 

ΑΓ: Πώς διαχειρίζεσαι τα κακεντρεχή σχόλια που λαμβάνεις;
ΕΝ: Εξαρτάται από την ημέρα που θα τα λάβω. Αν είμαι καλά δεν δίνω καμία σημασία, γελάω, μπορεί να στείλω σε έναν φίλο μου και να του πω κοίτα τι μου λένε, αλλά αν δεν είμαι καλά ψυχολογικά ή αν σχολιάσουν ένα θέμα το οποίο έχω άλυτο, όπως τα κιλά που όλοι είμαστε ευάλωτοι, ή αν μου το πουν άκομψα μπορεί να στεναχωρηθώ. Πολύ σημαντικό για μένα είναι να μην προσβάλλουν την οικογένειά μου, τους δικούς μου ανθρώπους, τον Κλεάνθη (σσ ο σύντροφός της), κάποιο φίλο μου που θα δείξω σε βίντεο και συνήθως τα σχόλια που είναι αρνητικά για άλλους τα σβήνω, είναι τα μόνα σχόλια που σβήνονται, γιατί δεν μου φταίει κανένας που μου κάνει χάρη και έχει παρουσία στο βίντεο μου για να με βοηθήσει, να δει κάτι αρνητικό και να στεναχωρηθεί, αυτό δεν το δέχομαι.

 

ΑΓ: Πώς βλέπεις την Εβελίνα σε μια δεκαετία, κάνεις σχέδια για το μέλλον, θέτεις στόχους;
ΕΝ: Καθόλου, ούτε μέχρι αύριο. Είναι κάτι που έκανα παλιά και προσπαθούσα να σκεφτώ τι θα γίνει σε πέντε χρόνια, τι θα γίνει σε δέκα… Τώρα το έχω σταματήσει εντελώς. Έχω μεγάλη αγωνία για το πώς θα καταλήξουν τα πράγματα και ελπίζω ότι θα είναι πολύ ωραία, αλλά δεν έχω εικόνα, αν θα τραγουδάω, αν θα μένω σε ένα σπίτι σε ένα βουνό… Δεν μπορώ να ξέρω, απλώς ελπίζω να είναι για καλό, ό,τι και να είναι.

ΑΓ: Ποια θεωρείς την αχίλλειο πτέρνα σου;
ΕΝ: Οι δικοί μου άνθρωποι. Δεν αντέχω, καθόλου, να πειράζουν τους δικούς μου ανθρώπους. Όλα τα άλλα μπορώ να αντέξω, νομίζω.

 

ΑΓ: Θα δεχόσουν πρόταση για ένα reality επιβίωσης, όπως το Survivor;
ΕΝ: Για 6 και 8 μήνες νομίζω όχι, αλλά για λιγότερο θα το άντεχα. Γενικότερα, όλα αυτά που έχουν μια εμπειρία ζωής εμένα μου αρέσουν. Δεν θα μπορούσα να το κάνω για προφανείς λόγους, δεν είμαι αθλητικός τύπος, η γυμναστική μου είναι από την κουζίνα στο σαλόνι (γελά), έχω υψοφοβία, τα έχω όλα, δεν θα μπορούσα να σταθώ εκεί ούτε ένα δεκάλεπτο, αλλά ως εμπειρία θα λάτρευα να μπορούσα να το κάνω.

 

ΑΓ: Μπορείς να μας κάνεις κάποια αποκάλυψη σχετικά με το νέο τραγούδι που ετοιμάζετε με τη Ναταλία Γερμανού και τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη;
ΕΝ: Ναι, είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενη γι’ αυτό! Αύριο θα γυρίσουμε το videoclip (σσ η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στις 12/1/22) σε εξωτερικό χώρο και με το «πολικό ψύχος», δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, θα το δείτε θα βγω κατεψυγμένη! (γελά) Είναι ένα τραγούδι που το αγαπώ και είμαι πολύ περήφανη που είναι το πρώτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσω επίσημα. Δεν είμαι μέλος σε κάποια εταιρεία, θα το ανεβάσω στο κανάλι μου. Μ’ αρέσει πολύ, γιατί είναι λίγο οικογενειακή κατάσταση, η Ναταλία μου έγραψε τους στίχους, ο Κλεάνθης Κωνσταντινίδης, ένας υπέροχος μουσικός και παράλληλα και σύντροφός μου, τη μουσική και επιμελήθηκε την ενορχήστρωση. Όλοι οι δικοί μας άνθρωποι θα είναι εκεί που θα γυρίσουμε το βίντεο και είναι μια δουλειά που έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ και ανυπομονώ να την ακούσετε και εσείς και να μας πείτε τη γνώμη σας.

 

Το νέο τραγούδι της Εβελίνας Νικόλιζα αναμένεται να κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες και το YouTube στις αρχές Φεβρουαρίου.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr