Δημος Μετεώρων: 4.277 εκ. ευρώ το χρέος – Παπαχρήστος: Να δοθούν πλήρη στοιχεία και ονόματα

1 1.309

Δεν είμαστε εδώ να ρίξουμε ευθύνες στην προηγούμενη δημοτική αρχή, τόνισε στο ξεκίνημα της ενημέρωσης ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Αβραμόπουλος και ξεκίνησε την σχετική ενημέρωση γύρω από το χρέος.

Συνολικα το χρέος με Δήμο και ΔΕΥΑΜ ειναι 4.277.553 ευρω.

Βεβαιώσεις οφειλών: 757.946 ευρώ
Δελτία παραγγελίας: 148.529 ευρώ
Οφειλές σε ΔΕΗ από τα τρια τελευταία έτη: 1.612.000 ευρώ
Αναθέσεις εργασιών Daniel: 360.000 ευρώ
Τιμολογημένες οφειλές: 327.000 ευρώ
ΔΕΥΑΜ: 1.072.078 ευρώ

Ο κ. Αβραμόπουλος έδωσε αναλυτικά στοιχεία σχετικά το χρέος και που είναι όλες αυτές οι οφειλές.

Τοποθέτηση έκανε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης κ. Παπαχρήστος ο οποίος ζήτησε από τον κ. Αβραμόπουλο αναλυτικά στοιχεία – οπως και ονόματα με βεβαιωσεις οφειλής- , αν θα συνεχίσουν να έρχονται και να γίνονται δεκτές νέες οφειλές και αν είναι αποδεκτό το χρέος.

Το θέμα σήμερα είναι να βρούμε λύση πως θα πληρωθούν και να γίνει έλεγχος των εργασιών που έγιναν και όχι να πούμε ποιοι είναι εκείνοι που διεκδικούν είπε στην συνέχεια ο κ. Αβραμόπουλος. Δεν είμαστε εδώ να δώσουμε τα ονόματα των 19 με τις βεβαιώσεις οφειλής αν αυτό θέλετε.

Από εμάς δεν θα πληρωθεί καμια οφειλή, θα τις διεκδισουν δικαστικός τονισε ο κ. Αβραμόπουλος μετά από παρέμβαση του Δημοτικού Συμβούλου κ. Τσιάρα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
  1. Χρηστος λέει

    Ποιοι είναι αυτοί που χρωστούν στη ΔΕΥΑΜ χιλιάδες ευρώ;Τι κάνετε γι’αυτούς;Δωστε ονόματα.Ισως θα έπρεπε όλοι να σταματήσουν για μερικούς μήνες να πληρώνουν το νερό για να μην αισθάνονται κορόιδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr