Νεκρός ο Colin McRae σε πτώση ελικοπτέρου

το ελικόπτερο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC Colin McRae συνετρίβη σε περιοχή κοντά στο σπίτι του στο Lanarkshire

Image
0 544

το ελικόπτερο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή στο WRC Colin McRae συνετρίβη σε περιοχή κοντά στο σπίτι του στο Lanarkshire Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει έως τώρα, φαίνεται ότι το ελικόπτερο πετούσε με χειριστή τον ίδιο τον McRae, τον οποίο τα βρετανικά ΜΜΕ χαρακτήρισαν «δεινό χειριστή ελικοπτέρου». Φαίνεται όμως ότι η μοίρα ήταν σκληρή με τον Σκοτσέζο, μια και το γαλλικό ελικόπτερο Squirrel έπεσε στο έδαφος και εξερράγη γύρω στις 16:00 τοπική ώρα. Οι αρχές της περιοχής δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, πέρα από το ότι όντως έπεσε ελικόπτερο και ότι δεν υπάρχουν επιζώντες. Επίσης, δήλωσαν ότι η ζημιά είναι τόσο εκτεταμένη που δεν είναι δυνατό να καθοριστεί πόσοι επιβάτες υπήρχαν μέσα σε αυτό.

Ωστόσο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από αρκετά αξιόπιστες πηγές, και όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Σκοτσέζου στους Times, όντως ο McRae πιλοτάριζε το ελικόπτερο. Ακόμα πιο τραγικό είναι το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο μέσα στο μοιραίο ελικόπτερο να βρισκόταν ο 5χρονος γιός του, Johnny, άλλος ένας ενήλικος και άλλο ένα παιδί.

Ο Colin McRae ήταν ένας από τους οδηγούς-θρύλους των ράλι, έχοντας μάλιστα κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1995. Ήταν πολύ αγαπητός στους θεατές των αγώνων λόγω του ατρόμητου και ιδιαίτερα θεαματικού τρόπου οδήγησής του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr