Με τους αγώνες της 29ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα στις 17:00 το πρωτάθλημα της Α΄ Ερασιτεχνικής

Και μπορεί να απέμειναν έξι αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας αλλά ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Τα Μετέωρα προηγούνται με 8 βαθμούς της δεύτερης Φαρκαδόνας και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για του χρόνου ενώ όσο αφορά την υπόθεση υποβιβασμός, Κόζιακας, Αναγέννηση, Φανερωμένη και Δενδροχώρι υποβιβάζονται στην Α1 ΕΠΣΤ.

0 316

Και μπορεί να απέμειναν έξι αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας αλλά ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Τα Μετέωρα προηγούνται με 8 βαθμούς της δεύτερης Φαρκαδόνας και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για του χρόνου ενώ όσο αφορά την υπόθεση υποβιβασμός, Κόζιακας, Αναγέννηση, Φανερωμένη και Δενδροχώρι υποβιβάζονται στην Α1 ΕΠΣΤ.

Και μπορεί να απέμειναν έξι αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας αλλά ενδιαφέρον δεν υπάρχει. Τα Μετέωρα προηγούνται με 8 βαθμούς της δεύτερης Φαρκαδόνας και ετοιμάζουν τα πλάνα τους για του χρόνου ενώ όσο αφορά την υπόθεση υποβιβασμός, Κόζιακας, Αναγέννηση, Φανερωμένη και Δενδροχώρι υποβιβάζονται στην Α1 ΕΠΣΤ. Τα Μετέωρα θα φιλοξενήσουν τον Πυργετό ενώ ενδιαφέρον συγκεντρώνει το γειτονικό ντέρμπι, ανάμεσα στο Νεοχώρι και το Πετρωτό.

Στο «Σωτήρης Ζηντζιώβας»

Να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία επιθυμεί ο Αχιλλέας Μπάρας. Η ομάδα του Γιώργου Τσίνα που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στον δεύτερο γύρο, υποδέχεται το Δενδροχώρι με την ομάδα του Αχιλλέα να είναι φαβορί για τη νίκη.

Διαιτητές: Τουτούκης, Ανδριόπουλος, Καπερώνης Ν.

Στο «Θεοδώρου-Οικονομούλας»

Περισσότερο ματς δοκιμών και όχι πρωταθλήματος αναμένονται να είναι τα τελευταία παιχνίδια για την Φαρκαδόνα, με τον Δημήτρη Γκένα να έχει την ευκαιρία για να δει ποδοσφαιριστές με λίγο χρόνο συμμετοχής. Αύριο η ΑΕΦ υποδέχεται το αδιάφορο βαθμολογικά Φλαμούλι.

Διαιτητές: Μανασής Κ., Παπανικολάου, Κορδαλής.

Στο Πρίνος

Να επιστρέψει στις νίκες θα επιδιώξει το Γενέσι. Ο Αχιλλέας του Ρούλη Τσαντήλα, φιλοξενεί στο Πρίνος την αδιάφορη και νεανική ΑΕΤ η οποία θα παραταχθεί υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γάλλου, μετά την παραίτηση του Φώτη Στάμου, όπως έγραψε αποκλειστικά η «ΕΡΕΥΝΑ».

Διαιτητές: Δημόπουλος, Βασιλείου, Άσσια.

Στην Φανερωμένη

Από την μια η Φανερωμένη ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην Α1 ΕΠΣΤ και από την άλλη ο Κλοκοτός ετοιμάζει τα πλάνα του για του χρόνου. Οι δύο ομάδες είχαν ανέβει πέρυσι στην Α΄ ΕΠΣΤ αλλά μόνο ο Κλοκοτός του Σωτήρη Κυρίτση παραμένει στην πρώτη τη τάξη ερασιτεχνική κατηγορία.

Διαιτητές: Τζοφώλης, Μπλέτσας, Ρούσση.

 

Στο Βαλτινό

Μονόπλευρο είναι το ενδιαφέρον στο σημερινό παιχνίδι του Βαλτινού, ανάμεσα στην ομάδα του Άρη Μπαούση και την Αναγέννηση. Και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται ενώ από την άλλη η ομάδα του Αχιλλέα Μπούτα δεν έχει κίνητρο.

Διαιτητές: Κούτσικος, Γιαννουλά, Δημουλάς.

Στο «Βασίλης Καρακίτσιος»

Να διατηρήσει το προβάδισμα των οχτώ βαθμών θα επιδιώξει σήμερα ο ΑΣ Μετέωρα. Η ομάδα του Βασίλη Γκούμπλια υποδέχεται τον Πυργετό και είναι το φαβορί για τη νίκη, που θα φέρει την ομάδα της Καλαμπάκας, ακόμη πιο κοντά στην άνοδο.

Διαιτητές: Μάμαλης, Πελεκάνος, Αντωνίου.

Στο «Μπάμπης Παπαχαντζής»

Μόνο αδιάφορο δεν είναι το αυριανό παιχνίδι στο Νεοχώρι. Και αυτό γιατί στο μενού, υπάρχει το γειτονικό ντέρμπι γοήτρου, ανάμεσα στον Διγενή και το Πετρωτό. Στον πρώτο γύρο, οι αυριανοί γηπεδούχοι είχαν ηττηθεί και θα ψάξουν την ρεβάνς.

Διαιτητές: Οικονόμου, Μανασής Μ., Καραντάκος.

 

Στην Μπαλκούρα

Τη νίκη και τους τρεις βαθμούς θα ψάξει αύριο η Δήμητρα/Απόλλων, η οποία προέρχεται από την ήττα στο ματς με τα Μετέωρα. Οι Απολλωνιστές θα φιλοξενήσουν στην Μπαλκούρα την αδιάφορη βαθμολογικά Μεγάρχη.

Διαιτητές: Γαντζούλας, Κουτσάγιας, Μυλωνάς Ν.

Η  29η αγωνιστική

(ΩΡΑ 17:00)

Μπάρα – Δενδροχώρι

Φαρκαδόνα – Φλαμούλι

Γενέσι – ΑΕΤ

Παραληθαίοι – Κόζιακας            3-0

Φανερωμένη – Κλοκοτός

Βαλτινό – Αναγέννηση

Μετέωρα – Πυργετός

Νεοχώρι – Πετρωτό

Δήμητρα/Απόλλων – Μεγάρχη

Η βαθμολογία(σε 28 αγώνες )

1. Μετέωρα       81         94-9

2. Φαρκαδόνα   73         93-25

3. Δήμητρα/Απ. 60         76-32

4. Γενέσι           48         53-55

5. Μπάρα          48         51-29

6. Πετρωτό        47         61-34

7. Παραληθαίοι 47         60-42

8. Νεοχώρι        46         51-44

9. Βαλτινό         44         37-31

10. Φλαμούλι    43         49-40

11. Πυργετός     38         43-39

12. Μεγάρχη     37         50-59

13. ΑΕΤ            37         40-37

14. Κλοκοτός    36         56-54

15. Φανερωμένη            17         33-92

16. Δενδροχώρι 14         28-98

17. Αναγέννηση            7          16-95

18. Κόζιακας               

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr