Απάντηση του Γ. Γκόγκου στην ερώτησή του προς τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Καλαμπάκας

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που επιδιορθώθηκε επιτέλους , το θέμα με τα τουριστικά καταλύματα Καστρακίου στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

0 413

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που επιδιορθώθηκε επιτέλους , το θέμα με τα τουριστικά καταλύματα Καστρακίου στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που επιδιορθώθηκε επιτέλους , το θέμα με τα τουριστικά καταλύματα Καστρακίου στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας.

Συγκεκριμένα στην κεντρική σελίδα του Δήμου Καλαμπάκας ,γινόταν εν μέρει αναφορά σε αυτά.

Για το λόγο αυτό κατέθεσα επίσημα ερώτηση με αριθμό πρωτοκόλλου-23812- την 23/10/2015 προς τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Καλαμπάκας.

Βέβαια παρόλο που ζήτησα επισήμως απάντηση στην ερώτησή μου, δεν την έλαβα ποτέ μέχρι τώρα. Το βασικότερο και κυριότερο είναι ότι κατόπιν προσωπικής μου τοποθετήσεως αποκαταστήθηκε επιτέλους το πρόβλημα προς όφελος όλων των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων στο Καστράκι.

Και για μην αιωρούνται διάφορα από κάποιους δεν κάνω τις κινήσεις αυτές με σκοπό την στείρα πολιτική αντιπαράθεση όπως θέλουν να πιστεύουν και να διαρρέουν μερικοί , αλλά προβαίνω σε αυτές με σκοπό την διαφάνεια , την αξιοκρατία και την επιδιόρθωση των όποιων κακών κειμένων. Επίσης ευχαρίστως θα προσέλθω σε διάλογο όποτε και όπου μου ζητηθεί εφόσον το επιθυμούν οι υποψήφιοι συνομιλητές μου και δεν το αποφεύγουν επιδεκτικά.

Παραθέτω το κείμενο της ερώτησης:

Καστράκι 23 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ:
1. Δήμαρχο Καλαμπάκας.
2. Αντιδήμαρχο Τουρισμού.
3. Πρόεδρο Τ.Κ Καστρακίου.
4. Επικεφαλή Μείζονος Αντιπολίτευσης.
5. Επικεφαλείς Ελάσσονος Αντιπολίτευσης.

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

ΘΕΜΑ: ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.

Κύριε Αντιδήμαρχε ,

Όπως καλά γνωρίζετε τυγχάνω Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου , Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ν.Τρικάλων αλλά και ιδιοκτήτης Τουριστικής Μονάδας (Ξενοδοχείο) στο Καστράκι . Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι στην κεντρική σελίδα του Δήμου μας ‘www.kalabaka.org’ και ακολουθώντας τα συγκεκριμένα βήματα :
• Τουρισμός
• Που θα μείνετε
• Περισσότερες λεπτομέρειες για τα καταλύματα της περιοχής μπορείτε να δείτε εδώ

Τότε ανοίγει η σελίδα γνωστής εταιρείας και κάνει αναφορά ΜΟΝΟ στα καταλύματα της Καλαμπάκας και εν μέρει σε καταλύματα του Καστρακίου. Βέβαια κάποιος πρέπει να έχει την γνώση έτσι ώστε να αλλάξει την αναζήτηση και να πληκτρολογήσει Καστράκι για να δει και αυτά καταλύματα. Διαδικασία εκτός από χρονοβόρα για τον υποψήφιο επισκέπτη-πελάτη αλλά απαιτεί να γνωρίζει και το Καστράκι ο υποψήφιος επισκέπτης- πελάτης για να κάνει αναζήτηση.Αποτέλεσμα αυτής της πράξης είναι να μην γίνεται σωστή και τεκμηριωμένη αναφορά στα καταλύματα του Καστρακίου , με ότι και να συνεπάγεται αυτό.
Επιπρόσθετα έχω την υποχρέωση να Σας ενημερώσω ότι σε τέτοιου είδους κανάλια(όπως αυτή που έχετε στην ιστοσελίδα σας) μπορεί κάποιο κατάλυμα να μην έχει εγγραφεί και να μην είναι εκεί καταχωρημένος.

Και Σας ερωτώ Κύριε Αντιδήμαρχε
1. Γιατί δεν γίνεται αναφορά στα καταλύματα του Καστρακίου ;
2. Γιατί γίνεται αναφορά μόνο στα καταλύματα της Καλαμπάκας ;
3. Γιατί δεν φροντίσατε να μας ερωτήσετε και εμάς προτού κάνετε αυτές τις αλλαγές ;
4. Γιατί δεν αφήσατε την συγκεντρωτική λίστα με όλα τα καταλύματα του Δήμου Καλαμπάκας όπως υπήρχε παλαιότερα ;
5. Θα προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρχει μία συγκεντρωτική και λεπτομερής λίστα με όλα τα καταλύματα του Δήμου Καλαμπάκας ;

Θα σας παρακαλούσα όπως μου απαντήσετε εγγράφως στα παραπάνω ερωτήματα καθώς και να προβείτε στις απαιτούμενες ενέργειες αντικατάστασης αυτής της λανθασμένης πράξης.

– Ο Ερωτών –
Γκόγκος Β. Γεώργιος

Τοπικός Σύμβουλος Καστρακίου
Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Τρικάλων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr