Το Σάββατο το πρωί η Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Μετέωρα»

Αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μετέωρα.

0 210

Αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μετέωρα.

Αύριο Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Μετέωρα.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σας γνωρίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» με την υπ’ αριθμ. 12/16-10-2015 πράξη Δ.Σ. αποφάσισε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση των Μελών του Αγροτικού Συν/μού Καλ7κας « Μετέωρα » ΣΥΝ.ΠΕ. στα γραφεία του Συνεταιρισμού , Σιδηροδρόμου 17- Καλαμπάκα , για την 31η Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 το πρωί.

Γι’ αυτό παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στον παραπάνω χώρο την 31η Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 10:00 το πρωί για να λάβετε μέρος στην Γενική Συνέλευση η οποία θα ασχοληθεί με τα παρακάτω θέματα:

Θέμα 1° : Ανακοίνωση έκθεσης πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρήση 2014 (1/1- 31/12/14) και έγκριση αυτών.

Θέμα 2° : Ανακοίνωση πορίσματος ελέγχου ορκωτών ελεγκτών για την χρήση 2014.

Θέμα 3° : Έγκριση Ισολογισμού, Αποτελεσμάτων χρήσης και Διάθεση αυτών για την χρήση 2014 (1/1- 31/12/14) καθώς και απαλλαγή ευθυνών των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή ορκωτών ελεγκτών.

Θέμα 4° :Ορισμός ελεγκτών για επόμενη Οικονομική χρήση.

Θέμα 5° :Έγκριση προγράμματος δράσης της νέας περιόδου.

Θέμα 6°: Έγκριση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων έτους 2015.

Θέμα 7° : Έγκριση αύξησης πιστοδοτικού ορίου στην Τράπεζα Πειραιώς για την κάλυψη του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας .

Θέμα 8ο : Έγκριση αγοράς στρεμματικής έκτασης από Κτηματική Υπηρεσία Δημοσίου.

Θέμα 9ο : Εξουσιοδότηση προς το Δ.Σ για διαχείριση του θέματος των μετοχών της Βιομηχανίας Γάλακτος Τρικάλων “ΤΡΙΚΚΗ” Α.Ε.

Θέμα 10ο : Τροποποίηση του άρθρου 6§2 του καταστατικού και Συμπλήρωση του καταστατικού με ενσωμάτωση της από 28-7-2012 σύμβασης μετατροπής της Ε.Α.Σ Καλαμπάκας και συγχώνευσης των συν/σμών μελών αυτής καθώς και περίληψης των ακινήτων των συγχωνευθέντων συν/σμών.

Θέμα 11°: Καθορισμός αποζημίωσης – εξόδων παράσταση των μελών
του Δ.Σ και Ε.Σ.

Θέμα 12ο: Διάφορα θέματα.

Διευκρινίζεται ότι τα μέλη που θα λάβουν μέρος στην Γενική Συνέλευση θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο από το οποίο θα αποδεικνύεται η ταυτότητά τους.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας κατά την παραπάνω ορισθείσα ημέρα και ώρα η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει σε νέα συνεδρίαση ,χωρίς νέα πρόσκληση το επόμενο Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015 στον ίδιο χώρο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr