3ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμπάκας – Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης «υιοθέτησαν πρωτάκια»

Πρόκειται για τον θεσμό “υιοθέτησε ένα πρωτάκι” που εφαρμόζεται σε αρκετά σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και διευθυντών

0 1.448

Πρόκειται για τον θεσμό “υιοθέτησε ένα πρωτάκι” που εφαρμόζεται σε αρκετά σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και διευθυντών

Πρόκειται για τον θεσμό “υιοθέτησε ένα πρωτάκι” που εφαρμόζεται σε αρκετά σχολεία της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά, με πρωτοβουλία εκπαιδευτικών και διευθυντών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι έχουν στα χέρια τους το καλύτερο “αντίδοτο “στον σχολικό εκφοβισμό .

Συμμετέχουν δύο τάξεις η Α ‘ και η ΣΤ ‘Δημοτικού.

Κάθε εκτάκι υιοθετεί στην αρχή της χρονιάς ένα πρωτάκι αναλαμβάνοντας να το προστατεύει καθ ‘ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, να το συμβουλεύει, να το βοηθάει, δημιουργώντας γύρω του ένα πλέγμα ασφαλείας.

Με αυτό το στόχο τόσοι οι εκπαιδευτικοί της Έκτης τάξης κ. Τάχα Μαρία και κ. Καμπόσης Δημήτρης , όσο και οι εκπαιδευτικοί της Πρώτης τάξης, κ. Έλσα Καλαμπάκα και κ. Αρχοντούλα Μητρονάτσιου και κατόπιν έγκρισης του διευθυντή του σχολείου, κ. Μέκρα Δημήτρη, αποφάσισαν να κάνουν πράξη τη συγκεκριμένη υιοθεσία.

Τα μεγάλα παιδιά ενθουσιάστηκαν ενώ τα μικρά πανηγύρισαν από την πρώτη στιγμή…..
Αν υπάρξει καλή πρόθεση και καλλιεργηθεί το έδαφος, η επιτυχία του προγράμματος είναι δεδομένη. ..
Είναι μια απλή ιδέα.

“Οι απλές ιδέες όμως κάνουν τη ζωή ομορφότερη “.

3dim013dim033dim04

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr