Αρχίζει η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού

Από τη Μεγάλη Δευτέρα, θα αρχίσει από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους που έχουν απογραφεί για το 2009, οι οποίοι είναι περισσότεροι από αυτούς της περσινής χρονιάς.

0 286

Από τη Μεγάλη Δευτέρα, θα αρχίσει από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους που έχουν απογραφεί για το 2009, οι οποίοι είναι περισσότεροι από αυτούς της περσινής χρονιάς. Από τη Μεγάλη Δευτέρα, θα αρχίσει από τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας η διάθεση των δελτίων κοινωνικού τουρισμού στους δικαιούχους που έχουν απογραφεί για το 2009, οι οποίοι είναι περισσότεροι από αυτούς της περσινής χρονιάς. Η διανομή θα γίνεται κατ’ αλφαβητική σειρά από τα κατά τόπους γραφεία της Εργατικής Εστίας έως τις 4 Μαΐου και οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους το βιβλιάριο ασθενείας καθώς και την Αστυνομική τους ταυτότητα. Φέτος, σύμφωνα με το Υπουργείο Απασχόλησης, θα διατεθούν συνολικά επτακόσιες πενήντα χιλιάδες δελτία κοινωνικού τουρισμού, συνολικού προϋπολογισμού 78 εκατομμυρίων ευρώ.

Επίσης, η Εργατική Εστία καλεί τις γυναίκες που επιθυμούν να εγγράψουν δωρεάν τα παιδιά τους σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για το σχολικό έτος 2009-2010 να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τις 26 Μαΐου έως τις 23 Ιουνίου 2009.

Η πρόσκληση αφορά τις μητέρες που εργάζονται ως μισθωτές καθώς και τις άνεργες, ενώ η επιλογή θα γίνει με το σύστημα μοριοδότησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr