Συνέχισαν χωρίς απώλειες οι πρωτοπόροι της Α1 ερασιτεχνικής

Χωρίς τη μεγάλη ανατροπή συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι πρωτοπόροι πέρασαν νικηφόρα από τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα.

0 362

Χωρίς τη μεγάλη ανατροπή συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι πρωτοπόροι πέρασαν νικηφόρα από τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα. Χωρίς τη μεγάλη ανατροπή συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι πρωτοπόροι πέρασαν νικηφόρα από τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής και συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα. Το Ελευθεροχώρι νίκησε 3-1 την Ασπροκκλησιά, την ίδια ώρα που η Φήκη περνούσε με 0-3 από την Πιαλεία με χατ τρικ του Μούρου ενώ η Διάβα κέρδισε εύκολα το Μικρό Κεφαλόβρυσο με 0-4

Αναλυτικά τα παιχνίδια

Όσο κερδίζει ελπίζει η Διάβα

Χωρίς να δυσκολευτεί η Δόξα Διάβας επικράτησε στο Μικρό Κεφαλόβρυσο της ομώνυμης ομάδας με 0-4 και διατήρησε ελπίδες ανόδου.

Στο 26΄ από κεφαλιά του Λίτσιου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ντιντή και ο Στεφόπουλος από τα έντεκα πέτυχε το 0-1. Στο 53΄ ο Αναστογιάννης έδωσε στον Στεφόπουλο και ο πρώτος σκόρερ της Δόξας πέτυχε το 0-2. Στο 55΄ ο Αβραμόπουλος τροφοδότησε τον Λίτσιο ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-3. Στο 76΄ ο Στεφόπουλος έβγαλε ωραία για τον Αναστογιάννη ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Μικ. Κεφαλόβρυσο: Ρεντζελάς, Ντιντής Λ., Καρανίκας, Οικονόμου, Ντιντής Δ., Μπίνας, Πουλιανίτης, Γκουλιόπουλος, Ντιντής Β., Παπαβασιλείου Β., Παπαβασιλείου Π.

Διάβα: Κωτούλας, Στεφόπουλος Δ., Τσίκαρης, Γιάννης, Καψάλης(60΄Ζαλαβράς Γ.Κ), Τσακνάκης, Στεφόπουλος Ν., Λίτσιος, Αναστογιάννης, Αβραμόπουλος, Μανώλης.  

Συνεχίζει στην κορυφή το Ελευθεροχώρι

Μπορεί να δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο αλλά… το Ελευθεροχώρι κατάφερε να νικήσει την Ασπροκκλησιά στο γήπεδο του Βαλτινού με 3-1 και να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Και τα 4 γκολ του παιχνιδιού μπήκαν στο 2ο μέρος με το Ελευθεροχώρι να ανοίγει το σκορ στο 50′ με τον Μακρή. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 65′ με τον Ζντρίβα αλλά… οι παίκτες του Σπύρου Μπακάλη δεν είχαν πει την τελευταία λέξη.

Με τέρματα των Καραΐσκου και Μαμαλη διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα της ανόδου. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο 2ο μέρος η Ασπροκκλησιά έπαιξε με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Κακούσιου και ενώ ήδη είχε γίνει η μοναδική αλλαγή που είχαν στη διάθεσή τους οι φιλοξενούμενοι.

Ελευθεροχώρι: Ζωγράφος, Γούλας, Διαμάντης (67′ Στραγαλης), Τζέγκας, Αρβύθης, Αγγέλης, Μπακάλης, Μάμαλης, Κωτούλας (67′ Ζωγράφος), Μακρής, Κωσταντέλος (46′ Καραϊσκος).

Ασπροκκλησιά: Τρίμμης, Κακούσιος, Μητραινας, Μπέλος, Μπαλαούρας, Παπασωτηρίου, Ζντρίβας, Μόκκας, Χλίνος, Ζιώγας, Νταμάτης (λ.τρ. 40′ Πολίτης).

Πέρασμα με χατ τρικ για την Φήκη

Με απόλυτο πρωταγωνιστή του παιχνιδιού τον Πέτρο Μούρο, η Φήκη πέρασε νικηφόρα από την Πιαλεία κερδίζοντας το τοπικό ντέρμπι με 0-3.

Ο στόπερ της Φήκης που τα προηγούμενα αγωνίζονταν στην Πιαλεία, πέτυχε 3 τέρματα, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του ενώ είχε και ένα δοκάρι.

Στο 25′ με σουτ, στο 55′ με κεφαλιά και στο 67′ με πλασέ στο 2ο δοκάρι διαμόρφωσε το τελικό 0-3 ενώ στο 44′ με κεφαλιά σημάδεψε το δοκάρι του Μπακογιάννη.

Πάντως η Πιαλεία έχασε στο α’ μέρος μερικές πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ ενώ στο 75′ ο Παπαγιάννης είχε δο0κάρι.

Πιαλεία: Μπακογιάννης Ε., Κλαπανάρας, Μητσάκης Δ., Παπαβαγγέλης, Σαργιώτης, Μπακογιάννης Σ., Ξυντάρας (65′ Μπακογιάννης), Λεμονας (58′ Μητσάκης Β.), Γιαννής, Πατέρας, Ντάκος (82′ Στρωμματάς).

Φήκη: Πιπέρης, Δούλαλας (75′ Κράβαρης Χ), Κουτής (55′ Κράβαρης Κ.), Λυκορδάνος, Μούρος (70′ Καραγιώργος), Σβάνας, Μούτσα, Μπουκοβάλας, Μερντάνι, Μπαντής, Γαλάνης.

Καταιγιστικός ο Πρόδρομος

Οχτώ φορές χτύπησε χθες ο Πρόδρομος. Οι «πράσινοι» του Γιάννη Καμπλιώνη επικράτησαν με το σαρωτικό 8-1 των Αγ. Αποστόλων. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 10΄ με τον Καραμπούλα Γ., να πετυχαίνει το 1-0 ενώ ο ίδιος παίκτης 17΄ έγραψε το 2-0. Στο 25΄ και στο 35΄ο Γκανιάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-0. Στο 43΄ ο Καμπλιώνης Χ. πέτυχε το 5-0 ενώ στο 55 ο Γκανιάς έγραψε το 6-0. Ο Γκαραγκάνης στο 67΄ πέτυχε το 7-0 ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 72΄ με τον Κρούπη να μειώνει σε 7-1. Στο 77΄ ο Γκανιάς σημείωσε καρέ των γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 8-1.

Πρόδρομος: Καραμπούλας Α., Καραμπούλας Χ., Μαντάς, Καμπλιώνης Χ., Καραμπούλας Α, Γκανιάς, Γκαραγκάνης, Παυλής, Καραμπούλας Γ.(46΄Τζερεμές), Κουτελίδας, Καμπλιώνης Δ.

Απόστολοι: Βράντζας Γ., Αλεστάς, Βράντζας Ν., Νταούλας, Κρούπης, Τσίρος, Λέφας, Γιαννούλας, Γιαννής, Βακουφτσής, Βράντζας Α. 

Το σοβαρό Πρίνος

Όταν σοβαρεύτηκε καθάρισε ο ΑΟ Πρίνους που επικράτησε του Παλαιομονάστηρου με 5-2 συνεχίζοντας την πολύ καλή του πορεία, αν και χρειάστηκε να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι για να αφυπνιστούν οι παίκτες του Κώστα Κορομηλά . Στο 9΄ από κόρνερ του Σκέντζα ο Παπακώστας με κεφαλιά πέτυχε το 1-0 ενώ στο 30΄ από κόρνερ του Ποντίκα ο Σκέντζας με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 40΄ο Παπακώστας με ωραίο πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0. Οι φιλοξενούμενοι στο 55΄ μείωσαν σε 3-1 με τον Κουταλίδας ενώ στο 65΄ο Κατράνας Θ. έγραψε το 3-2. Στο 69΄ μάλιστα ο Ψύχος έδιωξε σέντρα σουτ του Κολότσιου Αθ. με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι. Οι παίκτες όμως του Κώστα Κορομηλά αφυπνίστηκαν και καθάρισαν το ματς. Στο 80΄ ο Παπακώστας πέτυχε το 4-2 ενώ στο 87΄ ο Σκέντζας διαμόρφωσε το τελικό 5-2. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και ένα δοκάρι στο 50΄ με τον Κούλιο όταν και το σκορ ήταν 3-0.

Πρίνος: Ψύχος, Αθανασάκης Α., Αθανασάκης Λ., Τσιούκας Χ., Ντέλλας, Καραλής(46΄ Σαργιώτης), Γεωργομάνος(85΄Τσιούκας Η.), Σκέντζας, Ποντίκας(80΄Αλεξίου), Παπακώστας, Καρανάσιος.

Παλαιομονάστηρο: Καναβός Κ., Καλέτσης(46΄Κουταλίδας), Καναβός Π., Μπακάτσης Κ., Μπακάτσης Α., Κολότσιος, Κούλιος, Παπαγιάννης(60΄Κολότσιος Αθ.), Κωσταρέλος(46΄Κατράνας Θ.), Παπανικολάου, Ευαγγελάκος.

Σπουδαίο διπλό η Ένωση

Άλωσε το γήπεδο των Αμπελίων η Ένωση Δροσερού Μουριάς με τους «βυσσινί» του Κώστα Μπούρα να κερδίζουν την Κρύα Βρύση με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30΄όταν ο φάουλ του Νταλούκα ο Κράβαρης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0-1. Στο 87΄ η Ένωση «κλείδωσε» το ματς όταν μπαλιά του Κεραμίδα ο Παπαθανασίου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια με τον Ντάφο στο 38΄ και στο 75΄.

Κρύα Βρύση: Μπόμπολας, Τσίτσαρης Δ., Παπαϊωάννου, Τσαντούλας, Κίργος, Θώμος(46΄Αδάμος), Γεωργαλής(63΄Μακρής), Ντάφος, Πλησιώτης(70΄Κούλιος), Τσίτσαρης Κ., Δραγατογιάννης.

Ένωση Δ/Μ: Πανουργιάς, Μπελετσιώτης Ι., Μπελετσιώτης Γ., Χεμπάσι, Κίτρος, Νταλούκας Αθ., Νταλούκας Δ., Κράβαρης Π., Παπαθανασίου Κ., Χήρας Λ.(50΄Τσαρούχας), Κεραμίδας.

Νίκη για τα Αμπελάκια

Την 10η τους νίκη πέτυχαν χθες τα Αμπελάκια κερδίζοντας τον Πορταϊκό με 2-1.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 25ο λεπτό με τον Καραλή να κάνει το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν λίγο αργότερα όταν ο Βασιλείου κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κουφογάζος αστόχησε.

Έτσι… αφού ο Πορταϊκός έχασε την ευκαιρία, τα Αμπελάκια πέτυχαν το γκολ με τον Καλύβα στο 40′. Οι παίκτες του Περικλή Βασιλείου μείωσαν στο 2ο μέρος με τον Κουφάζο για το τελικό 2-1

Αμπελάκια: Ντανίκας, Αντωνόπουλος, Κωτούλας, Κρομμύδας, Γιανούχος, Μπακούλας, Γελαδάρης (60′ Ντακούλας Ε.), Καραλής, Καλύβας, Τζερεμές (75′ Γουγουλάκης).

Πορταϊκος: Οικονόμου, Κούτσικος, Γαγάκης, Κόρακας Δ, Κόρακας Κ., Τσιονάρας, Ραμιώτης, Μαρδάνης, Μπαλάς, Κουφογάζος, Βασιλείου.

Επικράτηση για την Πηγή

Ένα όμορφο παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Πηγής. Η τοπική ομάδα νίκησε με 2-0 την Φωτάδα με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Ειδικά η Πηγή είχε δυο δοκάρια στο α’ μέρος ενώ και η Φωτάδα είχε, ειδικά στο 2ο μέρος, δυο πολύ καλές εύκαιρε για να ισοφαρίσει. Ο Σωτήρης Κατσινέλης μόλις στο 8′ είχε δοκάρι αλλά 2 λεπτά αργότερα, νίκησε τον Ντούρτσια για το 1-0. Στο 35′ ο Πάτσιας είχε δοκάρι… με το ημίχρονο να λήγει 1-0.

Στην επανάληψη, οι δυο ομάδες είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα… εκτός από τη φάση του 90ου λεπτού όταν ο Σωτήρης Κατσινέλης με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-0 Πηγή: Καραγκούνης, Αγγελόπουλος, Κατσινέλης Γ., Κατσινέλης Σ., Πατσιάς, Μανώλης, Τσίγγας (75′ Κούρτης), Κωσταρέλλος, Κουρκούνης (80′ Τσαντήλας), Παπαθανασίου (46′ Ευαγγελακόπουλος), Μαυρογιάννης.

Φωτάδα: Ντούτσιας, Μπακογιάννης, Ροδέ, Κυριάκος, Χαρίσης, Γκογκος Δ., Αγγέλης, Κολοβός, Πανάγος Γ., Γκόγκος Ε., Πανάγος Α.

Τα αποτελέσματα (24η)

Ελευθεροχώρι-Ασπροκκλησιά    3-1

Πρίνος-Παλαιομονάστηρο          5-2

Πρόδρομος-Άγ.Απόστολοι         8-1

Μικ. Κεφαλόβρυσο-Διάβα          0-4

Πηγή-Φωτάδα   2-0

Κρύα Βρύση-Ένωση Δ/Μ           0-2

Πιαλεία-Φήκη    0-3

Αμπελάκια-Πορταϊκός    2-1

Αγ. Μονή-Κεφαλοβρυσιακός      0-3α.α

                       

Η βαθμολογία (σε 23 αγώνες)

ΟΜΑΔΕΣ        Β          ΤΕΡΜ

1. Ελευθεροχώρι           64         68-17

2. Φήκη 61         66-20

3. Διάβα           56         70-21

4. Κρύα Βρύση  48         51-21

5. Κεφαλοβρυσιακός     48         51-24

6. Πορταϊκός     37         36-36

7. Πρόδρομος   37         46-32

8. Ένωση Δ/Μ   37         38-32

9. Αμπελάκια    37         29-21

10. Πρίνος         31         45-44

11. Πηγή           29         25-37

12. Πιαλεία        28         35-34

13. Ασπροκκλησιά         23         36-36

14. Παλαιομονάστηρο    19         36-66

15. Φωτάδα      18         24-57

16. Μικ.Κεφαλόβρυσο   11         20-67

17. Άγ.Απόστολοι         10         21-62

18. Αγία Μονή             

*Η Αγία Μονή δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα

Η επόμενη αγωνιστική (25η)

Ασπροκκλησιά – Παλαιομονάστηρο  

Άγιοι Απόστολοι – Ελευθεροχώρι  

Διάβα – Πρίνος  

Φωτάδα – Πρόδρομος  

Δροσερό/Μουριά – Μικρό Κεφαλόβρυσο  

Φήκη – Πηγή  

Κεφαλοβρυσιακός – Κρύα Βρύση  

Πορταϊκός – Πιαλεία  

Αμπελάκια – Αγία Μονή  

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr