Το 2ο Δίπλωμα άσκησης Επαγγέλματος Προπονητή Καράτε παρέλαβε ο Χρήστος Καραγεώργος του Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργάνωσε εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

0 465

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργάνωσε εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015 η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε διοργάνωσε εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στο Ολυμπιακό Κέντρο βαρέων Αθλημάτων (Αθήνα), για την απονομή διπλωμάτων καθώς και την πιστοποίηση Προπονητή Καράτε από τη ΓΓΑ.

Ο Χρήστος Καραγεώργος Μαύρη Ζώνη 3 Dan (Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας) παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό το δεύτερο Δίπλωμα άσκησης Επαγγέλματος Προπονητή Καράτε Γ΄ Κατηγορίας (ο ίδιος κατέχει και το Βαθμό Β΄ Κατηγορίας Προπονητή Καράτε από τη ΓΓΑ – ΠΤΥΧΙΟ ΤΕΦΑΑ) στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του κύκλου εκπαίδευσης 134 αθλητών και αθλητριών στη Σχολή Προπονητών, που οργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε για πρώτη φορά μετά από διάστημα 13 ετών.

shidokan xr vr 1

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πόλη μας δεν υπάρχει άλλος επίσημος απόφοιτος προπονητής καράτε (Νο 58) σύμφωνα με την πρόσφατη επίσημη λίστα της ΓΓΑ. http://gga.gov.gr/images/stories/athlitismos/proponites/KARATE.pdf

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σύσσωμο το προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε και της Σχολής Προπονητών καθώς και επιτελείο από τη ΓΓΑ με υπεύθυνο τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό ο οποίος απένειμε και τα διπλώματα.

Κατά την ομιλία του ο Γενικός Γραμματέας τόνισε ότι με την απονομή του Διπλώματος Αναγνωρισμένου Προπονητή Καράτε εξασφαλίζεται η Διαφάνεια και μπορεί ο κάθε γονέας να ενημερώνεται για τους Επίσημους Προπονητές ανά άθλημα από το site της ΓΓΑ και έτσι δεν θα υπάρχει παραπληροφόρηση όπου ο κάθε αθλητής ή εκπαιδευτής αυτοπροβάλλεται ως επίσημος και αναγνωρισμένος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα μέσα ενημέρωσης αγνοώντας τις συνέπειες του Νόμου περί ψευδών ισχυρισμών με ποινικές συνέπειες, δημιουργώντας σοβαρούς κινδύνους στα νέα παιδιά και στους αθλητές που επιθυμούν να ασχοληθούν με κάποιο άθλημα.

Σύμφωνα με τη νέα νομοθεσία ο προπονητής κάθε αναγνωρισμένου συλλόγου από τη ΓΓΑ με αθλητική αναγνώριση, υποχρεούται να έχει τελειώσει Σχολή Προπονητών συμμετέχοντας με τα απαραίτητα τυπικά προσόντα (δικαιολογητικά) που αναρτώνται στην Ομοσπονδία του εκάστοτε αθλήματος.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στον επιτυχόντα προπονητή καράτε της πόλης μας με πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με το σύλλογό του (Α.Σ. Μαχητικών Τεχνών Καλαμπάκας).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr