Μοίρασαν δωρεάν καρπούζια έξω από ΑΤΜ

Δωρεάν καρπούζια, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι και πολίτες για να βγάλουν χρήματα

0 347

Δωρεάν καρπούζια, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι και πολίτες για να βγάλουν χρήματα

Δωρεάν καρπούζια, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχαν συγκεντρωθεί συνταξιούχοι και πολίτες για να βγάλουν χρήματα από τα ΑΤΜ, μοίρασαν το πρωί της Παρασκευής αγρότες από τον Καστανά του Δήμου Χαλκηδόνας.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραγωγοί καρπουζιού που ήρθαν στη Θεσσαλονίκη από το χωριό Καστανάς, το οποίο φημίζεται για τα γλυκά του καρπούζια, επέλεξαν να μοιράσουν από τις 10 το πρωί καρπούζια έξω από την Εθνική Τράπεζα στη Βασιλίσσης Όλγας, στο ύψος της Μαρτίου.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας που είτε περίμεναν στην ουρά του ΑΤΜ, είτε απλά περνούσαν από το σημείο έσπευσαν ενθουσιασμένοι να προλάβουν τα δωρεάν φρούτα, που ήταν η καλύτερη ανάσα δροσιάς μέσα στον καύσωνα.

Οι παραγωγοί δεν προλάβαιναν να τα μοιράσουν, ωστόσο προέτρεπαν τον κόσμο να συνεχίσει να παίρνει αφού όπως τους έλεγαν «για εσάς τα φέραμε».

Η κίνηση των παραγωγών είχε στόχο αφενός να στηριχτούν έστω και στο ελάχιστο κάτοικοι της Θεσσαλονίκης εν μέσω δύσκολων οικονομικών συνθηκών, αφετέρου να προβληθεί η «14η Γιορτή Καρπουζιού», που γίνεται στο γήπεδο του χωριού τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr