Η Καλαμπακιώτικη Σχολή Χορού «Χορός και Έκφραση» έγινε πρότυπο εξεταστικό κέντρο στο Ρωσικό σύστημα εξετάσεων VAGANOVA

Η τέχνη του χορού στο εξωτερικό είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Η Ιδιωτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού (Αναγνωρισμένη από το κράτος) «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ»

0 460

Η τέχνη του χορού στο εξωτερικό είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Η Ιδιωτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού (Αναγνωρισμένη από το κράτος) «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ»

Η τέχνη του χορού στο εξωτερικό είναι ΕΠΙΣΤΗΜΗ. Η Ιδιωτική Ερασιτεχνική Σχολή Χορού (Αναγνωρισμένη από το κράτος) «ΧΟΡΟΣ & ΕΚΦΡΑΣΗ» η οποία εδρεύει στην πόλη της Καλαμπάκας υπό την Διεύθυνση της Κανάτα Δήμητρα δείχνοντας σεβασμό στην τέχνη που υπηρετεί κατάφερε να γίνει πρότυπο εξεταστικό κέντρο στο Νομό Τρικάλων στο Ρωσικό σύστημα εξετάσεων VAGANOVA.

Σε συνεργασία με την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ – ATTILAS AKILA SILVESTER» και ιδιαίτερα με τον Κο Χατζιάρα ο οποίος είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του συστήματος αυτού για Ελλάδα, Κύπρο & Τουρκία όπως και με δύο Πανεπιστήμια του εξωτερικού (INTERNATIONAL UNIVERSITY BALLET ARTS U.S.A. & NATIONAL DANCE ACADEMY OF CANADA) και το ίδρυμα τεχνών (VANCLIFFEN ART FOUNDATION –CANADA) διενέργησε τις πρώτες κατατακτήριες εξετάσεις της σχολής για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 με πλήρη επιτυχία των μαθητών αυτής.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και γονείς αυτών που στηρίζουν την εκπαίδευση με πλήρη επίγνωση της υψηλής μορφής τέχνης του χορού ως επιστήμη.

Ένα ιδιαίτερο ΜΠΡΑΒΟ στις μαθήτριες που με την επίδοση τους στις εξετάσεις απέσπασαν υποτροφία (summer workshop) στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΙΑΡΑΣ – ATTILAS AKILA SILVESTER».

Τέλος θα ήθελα να σας ενημερώσουμε πως η συνεργασία με το ίδρυμα τεχνών (VANCLIFFEN ART FOUNDATION –CANADA) μας δίνει την ευκαιρία να ανοίξουμε τους δρόμους των παιδιών με ιδιαίτερο χάρισμα και ταλέντο να παρουσιάσουν την δουλεία τους σε παγκόσμιους διαγωνισμούς, διεθνή σεμινάρια και να αποσπάσουν υποτροφίες σπουδών σε φημισμένες Ακαδημίες χορού του εξωτερικού.

Η επαφή μας με παγκόσμιου κύρους καλλιτέχνες-καθηγητές μας δίνει την ευκαιρία για εξέλιξη και αναβάθμιση της εκπαίδευσης του χορού.

Προσωπικό μου όνειρο είναι να δώσω ίσες ευκαιρίες στους μαθητές μιας επαρχιακής πόλης της Ελλάδας όπως είναι η πόλη μας να εξελίξουν το ταλέντο τους εντός και εκτός των πυλών.

Με εκτίμηση
Δήμητρα Κανάτα

sxoli 100 3021sxoli 100 3022

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr