Επιλογές από Προκριματικά και Κόπα Αμέρικα

Παρασκευή σήμερα και μπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016 να πρωταγωνιστούν.

0 380

Παρασκευή σήμερα και μπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016 να πρωταγωνιστούν.

Παρασκευή σήμερα και μπαίνουμε σε ρυθμούς εθνικών ομάδων με τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2016 να πρωταγωνιστούν.

Από τη συγκεκριμένη διοργάνωση προέρχονται οι δύο από τις σημερινές μας προτάσεις, ενώ δύο ακόμη προκύπτουν από το Κόπα Αμέρικα και τη Βραζιλία.

Ενημερωθείτε στο Betarades.gr για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Μπορεί η Ισλανδία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την προκριματική φάση του Euro και το παιχνίδι Ισλανδία – Τσεχία, στο οποίο θα πάμε με το «1 DNB» σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Την πλέον μεγάλη έκπληξη στην προκριματική φάση του Euro αποτελεί η Ισλανδία, η οποία μετά από πέντε αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου μ’ έναν βαθμό πίσω απ’ την Τσεχία και πέντε μπροστά απ’ την Ολλανδία. Οι Ισλανδοί μετρούν τέσσερις νίκες με μεγαλύτερη αυτή απέναντι στην Ολλανδία με 2-0 εντός έδρας χωρίς να δεχτούν κανένα γκολ σ’ αυτά τα ματς, ενώ μοναδική τους ήττα είναι το 2-1 εκτός έδρας απ’ την προσεχή της αντίπαλο Τσεχία. Εξαιρετική πορεία, από την άλλη, πραγματοποιεί ως τώρα η Τσεχία όντας η μοναδική ομάδα που είναι αήττητη, με τέσσερις νίκες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές, αν και τα χάλασε στο τελευταίο παιχνίδι της μένοντας στο εντός έδρας 1-1 με τη Λετονία χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς. Δύσκολο το έργο της σήμερα, με την Ισλανδία να μπορεί να κάνει τη «ζημιά».

Με τα γκολ στο Καζακστάν

Δεύτερη επιλογή από την ίδια διοργάνωση, το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Καζακστάν – Τουρκία. Τον τίτλο της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου επιβεβαιώνει με την έως τώρα πορεία του το Καζακστάν που με τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία είναι στην τελευταία θέση και χωρίς ελπίδες για κάτι καλύτερο για μία ακόμα φορά. Οι Καζάκοι είναι συνήθως ανταγωνιστικοί εντός έδρας, όμως σ’ αυτή την πορεία τους στα προκριματικά πέρα απ’ το 0-0 με τη Λετονία, μετρούν στο γήπεδό τους ήττες με 4-2 απ’ την Τσεχία και 3-0 απ’ την Ισλανδία. Με μία άκρως επιβλητική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η Τουρκία επιβλήθηκε με 4-0 της Βουλγαρίας σε φιλική αναμέτρηση στην Κωνσταντινούπολη, με τους Τσαλχάνογλου και Μπουράκ Γιλμάζ να πετυχαίνουν από δύο τέρματα. Αυτή η νίκη έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης για τον δεύτερο γύρου του πρώτου προκριματικού ομίλου, όπου ομολογουμένως έχει μείνει πίσω, αφού είναι τέταρτη με επτά βαθμούς διαφορά απ’ τη δεύτερη Ισλανδία, όμως η τρίτη θέση απ’ την Ολλανδία δεν είναι τόσο μακριά, απέχοντας δύο βαθμούς. Μονόδρομος για τους Τούρκους οι τρεις βαθμοί στο Καζακστάν, αν θέλουν να διατηρήσουν τις ελπίδες τους έστω για τα μπαράζ.

Προβάδισμα το Μεξικό

Περνάμε στο Κόπα Αμέρικα, και το χάντικαπ -1 γκολ του Μεξικού κόντρα στη Βολιβία σε απόδοση 2.05. (-1 Ασιατικό Χάντικαπ: Το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση νίκης του Μεξικού με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Αν το Μεξικό κερδίσει με 1 γκολ διαφορά, τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμα). Το μόνο σίγουρο ότι για τους Μεξικανούς παίκτες χρόνος ξεκούρασης δεν θα υπάρξει και φέτος το καλοκαίρι. Μετά την παρουσία λοιπόν πέρυσι στο Μουντιάλ, για το Μεξικό έφτασε πριν λίγο καιρό η δύσκολη στιγμή, μιας και έπρεπε να αποφασίσει σε ποια από τις δύο διοργανώσεις που θα συμμετάσχει τον επόμενο καιρό θα δώσει το βάρος της, μιας και για τις δύο ήταν κάτι το ανέφικτο. Εν τέλει, αποφάσισε να αφήσει σε δεύτερη μοίρα το Κόπα Αμέρικα και να επικεντρωθεί στη συμμετοχή της στο Γκολντ Καπ, που θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με το ότι θα λείπουν τα βασικά «γρανάζια» και όχι το ότι όσοι βρεθούν εδώ δεν θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό. Η Βολιβία, από την άλλη, δεδομένα στερείται ρυθμού και αυτό επιβεβαιώθηκε με το χειρότερο τρόπο στο φιλικό με την Αργεντινή, όπου και γνώρισε τη συντριβή. Πριν από αυτό το ματς είχαμε πάρα πολύ καιρό να τη δούμε αγωνιζόμενη, μιας και το τελευταίο της παιχνίδι το έδωσε πέρυσι το Νοέμβρη, όταν και κέρδισε σε φιλικό με 3-2 τη Βενεζούελα.

Δε χάνει η Παϊσαντού

Ολοκληρώνουμε την αναμέτρηση Α Μπε Σε – Παϊσαντού για το πρωτάθλημα της Β’ Βραζιλίας, στην οποία θα πάμε με το «Χ2» σε απόδοση 1.90. Σε καλό μομέντουμ η Α Μπε Σε Νατάλ, «τρέχει» αήττητο σερί πέντε αγωνιστικών. Ηττήθηκε μόνο στην πρεμιέρα με 0-1 εντός έδρας απ’ την Οέστε, έκτοτε πήρε τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, με το τρίτο «τρίποντο» να έρχεται την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Ρεγκάτας. Στον αντίποδα, βέβαια, σε σούπερ κατάσταση βρίσκεται και η Παϊσαντού, την περασμένη εβδομάδα πήρε πέμπτη σερί νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Επικράτησε εντός έδρας 2-1 της Παρανά, σ’ ένα ματς που είχε φάσεις κυρίως για τους γηπεδούχους. Καλύτεροι σε γενικές γραμμές, επικράτησαν δίκαια και έφτασαν τους 12 πόντους, όσους έχει και η 4η Βιτόρια, στο -1 απ’ τη Μακαέ. Ήταν η τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την Παϊσαντού, που δεν αναμένεται να έχει αλλαγές στην ενδεκάδα στο σημερινό ματς. Στα «μέτρα» της και ο αντίπαλος, είναι δύσκολο αλλά όχι απίθανο να φύγει νικήτρια απ’ το γήπεδο.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr