Επιλογές από Αργεντινή και Ισπανία

Μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες επιλογές οι οποίες θα μας κρατήσουν «ζεστούς» στοιχηματικά.

0 328

Μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες επιλογές οι οποίες θα μας κρατήσουν «ζεστούς» στοιχηματικά.

Μικρό το κουπόνι της Δευτέρας, ωστόσο προκύπτουν ορισμένες επιλογές οι οποίες θα μας κρατήσουν «ζεστούς» στοιχηματικά.

Η μία από αυτές έρχεται από τη Β’ Αργεντινής και η δεύτερη από τα πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος μπάσκετ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας, στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα νέα είδη συναλλαγών στο διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα τα Binary Options!

Προβάδισμα για Χιμνάσια Χουχούι

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από το ματς Γκιγιέρμο Μπράουν – Χιμνάσια Χουχούι, με την επιλογή μας να είναι το «2 DNB» σε απόδοση 2.00 (Draw No Bet ήΙσοπαλία Όχι Στοίχημα: το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Γκιγιέρμο Μπράουν συνέχισε την ανοδική της πορεία, αφού πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Ντάγκλας Χεγκ την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό ήταν το τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, στο οποίο έμεινε αήττητη και θέλει να συνεχίσει το σερί αυτό και στη σημερινή αναμέτρηση με την Χιμνάσια Χουχούι. Βέβαια, η Χιμνάσια έχει μεγαλύτερους στόχους και ποιότητα στο ρόστερ σε σχέση με την Γκιγιέρμο Μπράουν.

Η τελευταία, μάλιστα, επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από τρεις αγωνιστικές, αφού την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρας της Ατλέτικο Τουκουμάν. Μπορεί να μην έπιασε κάποια σπουδαία επίπεδα απόδοσης, αλλά έκανε τη δουλειά της και παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη πεντάδα και τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου. Το θέμα είναι να κάνει τώρα ένα καλό σερί και για να γίνει αυτό, θα πρέπει σήμερα να περάσει από την έδρα της Γκιγιέρμο Μπράουν.

Γρήγορος ρυθμός και… Over

Περνάμε στην μπασκετική πρόταση, η οποία είναι το Over 162.5 πόντοι σε απόδοση 1.93 στο ματς Μιλμπάο – Βαλένθια. Τρίτος και τελευταίος αγώνας της προημιτελικής σειράς για το ζεύγος απόψε και ο νικητής θα προκριθεί στον ημιτελικό όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ αλλά στις τρεις νίκες αυτή την φορά. Η Μπιλμπάο έμεινε ζωντανή και επιστρέφει στο σπίτι της που είναι πολύ ισχυρή ενώ η Βαλένθια πρέπει να ξανασπάσει έδρα αφού έχασε μεγάλη ευκαιρία στον δεύτερο αγώνα ειδικά μετά το +11 του ημιχρόνου. Στους δύο πρώτους αγώνες έχουμε δει τις ομάδες να κάνουν μεγάλα σερί και να αλλάζουν τις συνθήκες του ματς μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα. Κάτι ανάλογο αναμένεται και απόψε ιδιαίτερα σε ένα παιχνίδι που κρίνει την επιβίωσή τους στα πλέι-οφ.

Είναι δύσκολο να επιλέξουμε κάποια πλευρά για νικητή αφού ήδη αποδείχθηκε ότι οι έδρες δεν παίζουν το μεγαλύτερο ρόλο με δύο «break» αν και μετά την ανάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας από την Μπιλμπάο θα ήταν λογικό να τη στηρίξουμε μιας και έχει δείξει καλύτερη εικόνα όλη τη σεζόν από την Βαλένθια. Προτιμότερο να ασχοληθούμε με κάποιο Over στους 162.5 πόντους που προσφέρουν το όριο οι εταιρείες. Στον πρώτο αγώνα το σκορ ήταν 75-91, στον δεύτερο πιο χαμηλό 76-80 ενώ στην κανονική περίοδο η Μπιλμπάο είχε νικήσει δις, με 82-80 στην έδρα της και 73-78 στην Βαλένθια. Στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι-οφ οι ομάδες έκαναν πολύ μεγάλο αριθμό επιθέσεων, σχεδόν 60 σουτ εντός πεδιάς η κάθε μία, και επιπλέον επιχείρησαν πάρα πολλές βολές, 34 η Βαλένθια και 60 η Μπιλμπάο. Ο δεύτερος αγώνας θα είχε πολύ μεγαλύτερο σκορ αν δεν έμεναν άποντες οι ομάδες για 3.5 λεπτά στις αρχές της τετάρτης περιόδου. Ο ρυθμός αναμένεται να είναι πάλι πολύ γρήγορος με πάρα πολλές βολές οπότε πάμε με την επιλογή του Over 162.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr