Μάθημα ανθρωπιάς από τον μαθητή Κωνσταντίνο Παπακώστα του 2ου Δ. Σχ. Καλαμπάκας – Μάζεψε 15.900 καπάκια

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας έχοντας υπ’όψιν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες

0 432

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας έχοντας υπ’όψιν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλ/κας έχοντας υπ’όψιν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα άτομα με ειδικές ανάγκες καθώς και την έλλειψη ουσιαστικής κοινωνικής πρόνοιας, πήρε την πρωτοβουλία να συλλέξει καπάκια από πλαστικά μπουκάλια με στόχο την αγορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.
Πρόκειται για μια δράση κοινωνικής ευαισθητοποίησης η οποία στο δρόμο της συνάντησε πολλούς συμπαραστάτες οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη στήριξαν αυτή την προσπάθεια.

Μεταξύ αυτών και ο μικρός Κων/νος Παπακώστας , μαθητής της Γ’ τάξης του σχολείου μας, ο οποίος μας προσκόμισε μία επιστολή την οποία και δημοσιεύουμε αυτούσια:

« Εγώ ο μικρός Κων/νος Στ. Παπακώστας θέλω να πω ένα « ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σε όλους που με βοήθησαν να μαζέψω αυτά τα λίγα καπάκια, 15.900 τεμάχια, 26,665 κιλά, που πάνε για καλό σκοπό να βοηθήσουμε μικρά ανάπηρα παιδάκια και αυτοί είναι οι κύριοι:

1. Πλατσατούρας Γεώργιος
2. « ΑΓΡΟΚ. Ε.Π.Ε.» Ντάλας Χρ.- Μιχάλη Ιωάννα
3. « Καφέ Σταθμός Γεύσεων» Κόφφας Βασίλης και Κουκουράβα
Ελένη
4. Κομμώσεις « Αλεξία» Ντάλα
5. Κομμώσεις « Ανθή» Παπακώστα
6. Τρέλλης Ιωάννης
7. Το φυραματάδικο του Α.Σ.Κ. Καλ/κας « Μετέωρα»
8. Το πρατήριο « Shell» Τσιομπίκας Γεώργιος
9. Τους παππούδες και τις γιαγιάδες μου, τους γονείς μου και όλους τους γνωστούς και φίλους που βοήθησαν σ’αυτή την προσπάθεια.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΚΑΛ/ΚΑ 12-5-2015

Εμείς συγχαίρουμε τον μικρό μαθητή Κωνσταντίνο Παπακώστα και τους γονείς του και ευχόμαστε η πράξη ανθρωπιάς που έκανε να βρει μιμητές… Τόσο, άλλους μαθητές αλλά και συμπολίτες μας!

kostas 2kostas 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr