Άγριος ξυλοδαρμός δυο γυναικών στα Τρίκαλα

Δύο γυναίκες 37 και 67 χρονών χτύπησαν το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αφού εισήλθαν στην οικία τους, στην πόλη των Τρικάλων.

0 412

Δύο γυναίκες 37 και 67 χρονών χτύπησαν το βράδυ της Κυριακής, άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους αφού εισήλθαν στην οικία τους, στην πόλη των Τρικάλων.

Μια περίεργη υπόθεση ερευνάται από την Αστυνομία Τρικάλων μετά το περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού δυο γυναικών, μητέρας και κόρης, από δυο κουκουλοφόρους άνδρες.
Ηταν γύρω στις 11 το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν δυο άγνωστοι άνδρες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, αφού χτύπησαν την πόρτα οικίας και τους άνοιξαν, εισήλθαν και κρατώντας σιδηρολοστούς επιτέθηκαν σε δυο Τρικαλινές ηλικίας 37 χρόνων και 67 χρόνων αντίστοιχα και άρχισαν να την χτυπούν.
Η μανία των δραστών ήταν τέτοια που στις δυο γυναίκες, η μία άνεργη και η άλλη συνταξιούχος του ΟΓΑ, προκλήθηκαν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται.
Όμως η ιστορία αυτή έχει και προεκτάσεις καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, από την αστυνομική έρευνα, οι δυο γυναίκες ασχολούνταν με την χειρομαντεία και την καφεμαντεία.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός διευθυντής, Χρ. Μπούρας, πριν την εισβολή των δυο άγνωστων κουκουλοφόρων, μια κυρία είχε κλείσει ραντεβού με τα θύματα του ξυλοδαρμού για να της πουν τον καφέ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανόν η επίθεση εναντίον των δυο γυναικών σχετίζεται με την εξαπάτηση κάποιας γυναίκας-πελάτη μέσω της καφεμαντείας, η οποία προφανώς θέλησε να εκδικηθεί.Δυστυχώς ακόμα και στις μέρες μας υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στα χαρτιά και τον καφέ για να ανακαλύψουν στη συνέχεια ότι πρόκειται για κοροϊδίες.
πηγή: Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – Κώστας Καραποστόλης
Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr