Εθνικός Βράχος Καστρακίου – Συζητήθηκαν τα αιτήματά του

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας που έγινε την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκε η αίτηση που κατέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για διάφορες εργασίες υποδομής στο γήπεδο του Καστρακίου.

0 257

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας που έγινε την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκε η αίτηση που κατέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για διάφορες εργασίες υποδομής στο γήπεδο του Καστρακίου.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας που έγινε την περασμένη Δευτέρα συζητήθηκε η αίτηση που κατέθεσε η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου για διάφορες εργασίες υποδομής στο γήπεδο του Καστρακίου. Η ομάδα του Εθνικού Καστρακίου που ως γνωστόν αγωνίζεται στην Δ΄ Εθνική κατηγορία, κατέθεσε αίτηση στο Συμβούλιο και ζητούσε τα παρακάτω:
1. Την κατασκευή αγωνιστικού βοηθητικού χώρου πλησίον του υπάρχοντος γηπέδου, με σκοπό τη χρήση αυτού ως προπονητικό κέντρο της ομάδος που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας και των τμημάτων υποδομή της ομάδος.
2. Την κατασκευή αποδητηρίων με σκοπό την χρήση τους για τα τμήματα υποδομή.
3. Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου 15.000 εύρω
4. Ηλεκτροφωτισμό του υπάρχοντος γηπέδου.
Σας γνωστοποιούμε ότι κατά την αθλητική περίοδο 2008 – 2009 στον Αθλητικό σύλλογο του Εθνικού Βράχου Καστρακίου αθλούνται συνολικά σε όλα τα τμήματά του 103 αθλητές.
Γι’ αυτό τον λόγο πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη η άμεση υλοποίηση των παραπάνω αιτημάτων μας για την ομαλότερη λειτουργία του συλλόγου.
Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η υλοποίηση των αιτημάτων μας, ζητούμε την επινοικίαση των δημοτικών χώρων του Δήμου Καλαμπάκας προς τον Αθλητικό Σύλλογο Εθνικού βράχου Καστρακίου, έτσι ώστε να είναι δυνατή η πραγματοποίηση των παραπάνω έργων με έξοδα του συλλόγου.

Το συμβούλιο απέρριψε από την αρχή την πρόταση για επινοικίαση του γηπέδου  ενώ στα υπόλοιπα θέματα της αίτησης αποφάσισε την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο γήπεδο καθώς και της ασφαλτόστρωση του χώρου έμπροσθεν του γηπέδου. Επίσης την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου για τις προπονήσεις της ομάδας και της Ακαδημίας ενώ εργασίες θα ξεκινήσουν και στα αποδητήρια, βάζοντας τα υλικά η Δημοτική Αρχή και την εργασία η Διοίκηση του Εθνικού Βράχου Καστρακίου.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr