Κερδίζει η Βαλένθια, νίκη με Over για Γαλατά

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής.

0 260

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής.

Ιδιαίτερα αυξημένο είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Κυριακής. Προκύπτουν, μάλιστα ορισμένες αξιόλογες προτάσεις, τόσο από το ποδόσφαιρο, όσο και από το μπάσκετ τις οποίες θα επιδιώξουμε να εκμεταλλευτούμε. Χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή, περνάμε αμέσως στα προγνωστικά του Betarades.gr.

«Τρένο» η Βαλένθια

Ξεκινάμε από την Πριμέρα Ντιβιζιόν και την αναμέτρηση Βαλένθια – Βιγιαρεάλ, στην οποία θα πάμε με τον «άσσο» σε απόδοση 1.95 στην Betshop. Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της έδωσε την προηγούμενη αγωνιστική η Βαλένθια, η οποία απέδρασε με πανηγυρικό τρόπο από την έδρα της Έλτσε επικρατώντας με το ευρύ 0-4. Παρέμεινε έτσι για έβδομο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη, μετρώντας έξι νίκες και μια ισοπαλία, ενώ ελπίζει πως θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και μετά την επιστροφή της από την διακοπή.

Δεν κατάφερε, από την άλλη, να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σεβίλλη την προηγούμενη αγωνιστική η Βιγιαρεάλ, καθώς ηττήθηκε στο «Μαδριγάλ» με 0-2 από την αντίπαλο της. Έμεινε έτσι στο -10 από την Ατλέτικο και τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να τρέχουν πλέον προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Μετράει μόλις μια νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις η Βιγιαρεάλ, με το συγκρότημα του Μαρσελίνο, να έχει γνωρίσει αντίθετα, τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

Νίκη με πολλά γκολ η Γαλατασαράι

Συνεχίζουμε με Τουρκία και την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Καρντεμίρ Καραμπόκ, με την επιλογή μας να είναι ο «άσσος» σε συνδυασμό με το «Over 2.5 γκολ» σε απόδοση 2.12. Παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ η Γαλατασαράι κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από την έδρα της Κασίμπασα επικρατώντας με 3-2 πριν από δύο βδομάδες. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη για το συγκρότημα του Χαμζάογλου μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, στις οποίες σημείωσε μια ήττα από τη Φενερμπαχτσέ (1-0 εκτός έδρας), ενώ μοιράστηκε κι ένα βαθμό με την Μπουγιουκσεχίρ (2-2 εντός έδρας).

Χωρίς νίκη παραμένει στις τελευταίες 12 αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα της Τουρκίας η Καρντεμίρ Καραμπόκ, η οποία πολύ δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Μετά το «τρίποντο» που απέσπασε κόντρα στην Μπούρσασπορ (3-2 εντός έδρας) στις 14 Δεκεμβρίου του 2014 το συγκρότημα του Βούραλ σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες, παραμένοντας στην επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 18 βαθμούς.

Με τα γκολ στο Μπορντό

Επόμενη στάση η Γαλλία και το «Over 2.5 γκολ» σε απόδοση 2.01 στην αγώνα Μπορντό – Λανς. Το αήττητο σερί της Μπορντό στο πρωτάθλημα, έφτασε μέχρι τις οκτώ αγωνιστικές, αλλά σταμάτησε στο εκτός έδρας ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, με την Τουλούζ. Όπως αποδείχθηκε το κίνητρο των γηπεδούχων, ήταν μεγαλύτερο, με την ομάδα του Βίλι Σανιόλ, να εμφανίζεται κατώτερη του αναμενόμενου και να το πληρώνουν με την ήττα. Θεωρητικά, σήμερα, έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις νίκες, αφού η Λανς έχει τα δικά της προβλήματα, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουν και εντός αγωνιστικού χώρου.

Η Λανς, στον αντίποδα, μπορεί να νίκησε την Τουλούζ στο ντέρμπι παραμονής, αλλά η Μαρσέιγ, την προσγείωσε απότομα την προηγούμενη αγωνιστική και την έστειλε ξανά στο μείον εννιά από την παραμονή. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την Λανς, αφού εκτός του ότι θα πρέπει να κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ ως το τέλος, θα πρέπει να έχουν απώλειες και οι ομάδες που είναι από πάνω της. Μια προβληματική χρονιά, οδεύει στο τέλος, μάλλον με τον χειρότερο τρόπο, για τον Αντουάν Κομπουαρέ και τους παίκτες του. Σήμερα περιμένουμε ένα «ανοιχτό» παιχνίδι, με το Over να έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Στηρίζουμε Κομπρελόα

Περνάμε στη Χιλή, με την πρότασή μας να είναι ο «άσσος» σε απόδοση 2.00 στο παιχνίδι Κομπρελόα – Ουτσιπάτο. Συνέχισε στο δρόμο των θετικών αποτελεσμάτων η Κομπρελόα την περασμένη αγωνιστική. Πήρε εκτός έδρας 0-0 κόντρα στην Ικίκε, στο τέταρτο σερί ματς που δε χάνει. Σ’ αυτή τη σειρά αγώνων συγκέντρωσε 8 πόντους, οι οποίοι την κρατούν «ζωντανή» στη διεκδίκηση της παραμονής. Η Ουατσιπάτο έπειτα απ’ την εκτός έδρας ισοπαλία της Τρίτης κόντρα στην Παλεστίνο, κατόρθωσε να φτάσει στην 6η θέση και να είναι εντός των θέσεων των πλέι οφ. Ευνοείται απ’ τη χθεσινή γκέλα της Ο’ Χίγκινς κόντρα στη Σαντιάγκο Γουόντερερς και σήμερα με νίκη ουσιαστικά θα «κλειδώσει» τη συμμετοχή στα πλέι οφ, που δίνουν εισιτήριο για το Κόπα Σουνταμερικάνα. Προβάδισμα, όμως, έχουν οι γηπεδούχοι, τους οποίους και θα στηρίξουμε.

Εύκολα ο Παναθηναϊκός

Κλείνουμε με μπάσκετ και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, Απόλλων Πάτρας – Παναθηναϊκός, στον οποίο θα πάμε με το χάντικαπ -15.5 πόντων του ΠΑΟ σε απόδοση 1.85. Ο γηπεδούχος αλλά τυπικά φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός θα κυνηγήσει απόψε το 16ο κύπελλο της ιστορίας του και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πάτρας που θα κυνηγήσει το πρώτο κύπελλο της ιστορίας του. Είναι πολύ σημαντική στιγμή η αποψινή για την ιστορία της αχαϊκής ομάδας αλλά βρίσκεται σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες με μεγάλες διαφορές. Ηττήθηκε 48-89 εντός από την ΑΕΚ, ηττήθηκε 83-70 στα Τρίκαλα, ηττήθηκε 56-71 από τον ΑΓΟΡ και ηττήθηκε 68-46 από τον ΠΑΟΚ. Μετράει δηλαδή μέση διαφορά ήττας σχεδόν 23 πόντους και σκοράρει κατά μέσο όρο 55 πόντους.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Άλμπα και έχει το πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την Euroleague την Πέμπτη στο Βελιγράδι. Απόψε οι παίχτες του Παναθηναϊκού θα ψάξουν την εξιλέωση για το προχθεσινό αποτέλεσμα και έπειτα θα προετοιμαστούν για τον «τελικό» του Βελιγραδίου. Ο κόουτς Ιβάνοβιτς ήταν εξαιρετικά εκνευρισμένος την Πέμπτη το βράδυ αφού είδε μόνο τον 35χρονο Διαμαντίδη να προσπαθεί. Οι παίχτες του Παναθηναϊκού θα προσπαθήσουν για μία όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Επιλογή η εύκολη νίκη των πρασίνων, Παναθηναϊκός -15.5.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr