Γεωργικά Μηχανήματα και Αξεσουάρ για το απαραίτητο κλάδεμα

Ένας όμορφος κήπος απαιτεί την σωστή περιποίηση των φυτών και των δέντρων που υπάρχουν γύρω του,

0 463

Ένας όμορφος κήπος απαιτεί την σωστή περιποίηση των φυτών και των δέντρων που υπάρχουν γύρω του,

Ένας όμορφος κήπος απαιτεί την σωστή περιποίηση των φυτών και των δέντρων που υπάρχουν γύρω του, από κηπουρούς ερασιτέχνες ή επαγγελματίες που θέλουν να βλέπουν τα φυτά τους να καρποφορούν και να αναπτύσσονται μέρα με την μέρα. Εκτός λοιπόν από το αναγκαίο πότισμα και λίπασμα που χρειάζονται, πρέπει να γίνεται και το απαιτούμενο κλάδεμα, το οποίο για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζεται συγκεκριμένα γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία και αξεσουάρ.

Ποια είναι αυτά τα εργαλεία που χρειάζεται ένας χρήστης, ώστε να είναι πλήρως εξοπλισμένος για την εργασία του;

1. Γάντια

Ειδικά γάντια που μπορούν να προστατεύσουν τα χέρια σας από τραυματισμούς, προσφέροντας παράλληλα και ευκολότερη χρήση των κλαδευτικών σας εργαλείων. Αποτελούνται από ειδικά υλικά που δεν φθείρονται και μπορούν να αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου.

2. Κλαδευτήρι χειρός

Τα κλαδευτήρια είναι απαραίτητα για το κλάδεμα των χλωρών, των μικρών και των μεγάλων κλαδιών. Με τις λεπίδες τους και την ειδική λαβή που έχουν, μπορούν να διευκολύνουν τους κηπουρούς σε μεγάλο βαθμό. Δείτε μερικά, εδώ.

3. Πριόνι

Το πριόνι είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά εργαλεία, τα οποία μπορούν να δώσουν μεγάλη βοήθεια στον καθαρισμό και το κλάδεμα των φυτών σας, χωρίς να τα πληγώνουν. Το μικρό τους βάρος, η ειδική λαβή τους και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έχουν είναι ιδανικά για τις απαιτήσεις ενός επαγγελματία και ενός ερασιτέχνη.

kladema den

4. Ηλεκτρικά εργαλεία

Το βασικότερο εργαλείο, το οποίο χρειάζεται ένας μεγάλος κήπος, είναι το αλυσοπρίονο. Προτείνεται κυρίως για επαγγελματική χρήση, αφού η χρήση του απαιτεί κάποιες βασικές γνώσεις. Τα εργαλεία αυτά, εκτός από την κηπουρική εργασία που θα βγάλουν εις πέρας, μπορούν να σας βοηθήσουν να κόψετε και τα ξύλα σας, τα οποία πιθανόν χρειαστείτε για τις ανάγκες του Χειμώνα. Δείτε εδώ μία μεγάλη ποικιλία που μπορεί να καλύψει επαρκώς τις ανάγκες σας σε χαμηλές τιμές.

Πρακτικά tips:

• Μην αμελείτε τα ειδικά γυαλιά που προστατεύουν τα μάτια σας από τα μικροσκοπικά κλαδάκια που μπορεί να εκτοξευτούν στο πρόσωπό σας
• Εάν το κλαδευτήρι δεν κόβει καλά, τότε είναι αναγκαίο να το τροχίσετε ή να το αλλάξετε
• Το σημαντικότερο κριτήριο για την επιλογή του κατάλληλου εργαλείου, είναι η αξιοπιστία της εταιρείας από την οποία θα το προμηθευτείτε και η εγγύησή του.

Ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες, το online κατάστημα της εταιρείας KOURETAS που δραστηριοποιείται από το 1986 στον χώρο του εξοπλισμού και των εργαλείων κήπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr