Την Παρασκευή Γενική Συνέλευση και εκλογές στον Σύλλογο Πολυτέκνων Τρικάλων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, προσκαλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση,

0 294

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, προσκαλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυτέκνων Γονέων Νομού Τρικάλων, προσκαλεί τα μέλη του σε ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ν. Τρικάλων (Βασ. Τσιτσάνη 28) με ώρα έναρξης 19:00.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης. 2. Παρουσίαση Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού 2014 και έγκρισή του.
3. Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής οικ. έτους 2014 και έγκρισή της. 4.Προγραμματισμός δραστηριοτήτων για το έτος 2015. 5. Τοποθετήσεις μελών –συζήτηση διαφόρων θεμάτων.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας (σύμφωνα με το άρθρο 20 του ισχύοντος καταστατικού), η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα της ημερησίας διάταξης και ώρα έναρξης 18:00.

Καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς εντάξει, να προσέλθουν στη Γενική Συνέλευση, καθώς η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr