Συγχαρητηρια από τη ΜΟ.ΛΕ.Καλαμπάκας στον αθλητή της Γκαγκανάτσιο Αθανάσιο

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ),Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον αθλητή της κ. Γκαγκανάτσιο Αθανάσιο

0 599

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ),Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον αθλητή της κ. Γκαγκανάτσιο Αθανάσιο

 

Η Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Καλαμπάκας (ΜΟ.ΛΕ.Κ),Αθλητικό Σωματείο αναγνωρισμένο απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού θα ήθελε να συγχαρεί θερμά τον αθλητή της κ. Γκαγκανάτσιο Αθανάσιο για τον σπουδαίο του αγώνα και την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro κατηγορία ΕS 2014 και να του ευχηθεί καλή δύναμη και κάθε επιτυχία για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος για το έτος 2015.

Η απονομή του πρωταθλήματος στον αθλητή μας θα πραγματοποιηθεί από την Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος (Α.ΜΟ.ΤΟ.Ε) το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στα Μέγαρα Αττικής.

Παράλληλα θα θέλαμε να τονίσουμε την σπουδαία δουλειά και την δυναμική παρουσία του αθλητικού τμήματος της ΜΟ.ΛΕ.Κ με συμμετοχή για την αγωνιστική χρονιά 2015 πέντε αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εnduro, τριών Αθλητών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross, ενός αθλητή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημά Dragster και τεσσάρων αθλητών στο ΠΠ Scramble Κεντρικής Ελλάδος.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε στους αθλητές μας κάθε επιτυχία και στην προσπάθειά τους αυτή σας θέλουμε όλους δίπλα τους.

Τέλος η ΜΟ.ΛΕ.Κ συνεχίζει την παράδοση της στην διοργάνωση σπουδαίων αγώνων και έτσι για την αγωνιστική χρονιά 2015 διοργανώνει στις 18-19 Απριλίου 2015 τον 3ο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μοtocross στην Πίστα Πρίνους και στις 04 Οκτωβρίου 2015 τον 4ο αγώνα του Π.Π Scramble Κεντρικής Ελλάδος.

Με εκτίμηση ΔΣ ΜΟ.ΛΕ.Κ

Molek ga 2Molek ga 3

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr