Η Χρυσή Αυγή Τρικάλων για το «επεισόδιο» στο Δ.Σ Καλαμπάκας

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμπάκας,

0 355

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμπάκας,

Τα όσα διαδραματίστηκαν την Κυριακή, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλαμπάκας, αποτελούν ένα ακόμη αποκαλυπτήριο των αυτοαποκαλούμενων “προοδευτικών” και “δημοκρατικών” δυνάμεων της αριστεράς, “αναθεωρητών” και “δογματικών”.

Είχαμε το “θράσος” να θέλουμε να παραστεί εκπρόσωπος του Κινήματος μας στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου για την συνεδρίαση αυτή υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους πολίτες του Δήμου. Προφανώς, οι εκπρόσωποι της αριστεράς θεωρούν πως σε τέτοιου είδους συνεδριάσεις “δικαίωμα” συμμετοχής έχουν μόνον όσοι η αριστερά “επιθυμεί” (η καλύτερα “γουστάρει”) να συμμετάσχουν.

Λογικό είναι από την πλευρά τους. Έτσι ξέρουν, έτσι έχουν μάθει, έτσι θέλουν να πορευτούν και στην συνέχεια.Άλλωστε, από τους θαυμαστές του καθεστώτος της Βορείου Κορέας “δογματικούς”,και τους Εθνομηδενιστές “αναθεωρητές” δεν μπορείς να περιμένεις και τίποτε καλύτερο. Εμείς όμως, επειδή σκεφτόμαστε και πράττουμε διαφορετικά, θα τους χαλάσουμε την “σούπα”.

Σεβόμενοι τους χιλιάδες ψηφοφόρους που μας τίμησαν με την ψήφο τους σε δυο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, σεβόμενοι και εφαρμόζοντας το Σύνταγμα και τους νόμους, αλλά και επειδή πιστεύουμε στην Ελευθερία, θα είμαστε παρόντες, σε κάθε σημαντική εξέλιξη που αφορά, όχι μόνο την Καλαμπάκα,αλλά και όλους τους δήμους του νομού. Και αυτό, αρέσει δεν αρέσει στην αριστερά, κανείς δεν μπορεί να στερήσει από κανένα την ελευθερία της έκφρασης και της γνώμης.

Κλείνοντας, ελπίζουμε να δούμε σύντομα στα Μετέωρα και τον Τσίπρα . Μετά το Άγιον Όρος και το Βατικάνό, μια επίσκεψη και στις Ιερές Μονές των Μετεώρων, ίσως του δώσει φώτιση… Και στον ίδιο και στους συντρόφους του, ιδίως στους εκ Καλαμπάκας συντρόφους του…

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων – Γραφείο Τύπου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr