Επί Σταγών – Ευχαριστήριο σε επιχειρήσεις για την δημιουργία του νέου χώρου

Οι άνθρωποι του «Επί Σταγών» με την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποίησαν στο χώρο τους αισθάνονται βαθιά υποχρέωση

0 303

Οι άνθρωποι του «Επί Σταγών» με την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποίησαν στο χώρο τους αισθάνονται βαθιά υποχρέωση

Οι άνθρωποι του «Επί Σταγών» με την ολοκλήρωση των εργασιών που πραγματοποίησαν στο χώρο τους αισθάνονται βαθιά υποχρέωση να ευχαριστήσουν δημόσια τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα τους σ’ αυτό το εγχείρημα .

Τις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Αφοί Παπαπούλιου – Ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» – που μας παραχώρησαν τα ξύλινα κουφώματα, τη βιοτεχνία ξύλου και επίπλων Στέφανου Λαμπέρη και τον ίδιο προσωπικά που εργάστηκε μαζί μας, αφιερώνοντας πολύτιμο χρόνο, για την μετατροπή των κουφωμάτων και την τοποθέτησή τους.

Ο ανακαινισμένος πλέον χώρος παραδίδεται με αγάπη στα παιδιά που ήδη τον κατέκλυσαν, για κάνουν πράξη τα όνειρά τους μέσα από το θεατρικό παιχνίδι.

Υποδεχόμαστε με μεγαλύτερη δύναμη τη φετινή χρονιά και σας υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε σ’ αυτό το εργαστήρι, με κείνη τη γλυκιά απλότητα των παιδιών που ξαναφτιάχνουν τον κόσμο.

Οι άνθρωποι του «Επί Σταγών»

DSC 0277DSC 0278DSC 0280DSC 0289

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr