Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη με τον Δρ. Διεθνών Σχέσεων Μιχάλη Χρηστάκο

Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σίνανη με τον Δρ. Μιχάλη Γ. Χρηστάκο

0 410

Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σίνανη με τον Δρ. Μιχάλη Γ. Χρηστάκο

Συνάντηση γνωριμίας του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Χρήστου Σίνανη με τον Δρ. Μιχάλη Γ. Χρηστάκο.

Επίσκεψη δέχθηκε στο γραφείο του Σήμερα 5-9-2014 ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. χρήστος Σινάνης από τον Δρ. Διεθνών Σχέσεων (Πολιτικό Επιστήμων – Διεθνολόγο) κ. *Μιχάλη Γ. Χρηστάκη

Η επίσκεψη του κ. Χρηστάκη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Καλαμπάκας.

Σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, ο Δήμαρχος ανέπτυξε τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καλαμπάκας, ενώ από τη συνάντηση δεν έλειψαν και τα γενικότερα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης που αποσκοπούν στην καλύτερη οργάνωση της διοίκησης, αλλα και για Ευρωπαϊκά Χρηματοδοτούμενα Προγράμματα.

Παρών στη συνάντηση ήταν οι:

κ. Χρήστος Παπαγεωργίου Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωνσταντίνος Ράντος Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού,
Λίχος Νικόλαος Μηχανικός του Δήμου Καλαμπάκας και Νάκης Βασίλειος ,Δ/ντης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καλαμπάκας.

*Μιχάλης Γ. Χρηστάκης
Δρ. Διεθνών Σχέσεων (Πολιτικός Επιστήμων – Διεθνολόγος)

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εξειδικεύτηκε στα Ευρωπαϊκά Θέματα και στις Διεθνείς Σχέσεις στο Πανεπιστήμιο του Reading στην Αγγλία (Masters). Με υποτροφία του ΝΑΤΟ εκπόνησε τη διδακτορική του διατριβή στο Πανεπιστήμιο του ΚΕΝΤ στην Αγγλία, όπου και αναγορεύτηκε σε Διδάκτορα Διεθνών Σχέσεων.

Είναι Ειδικός Επιστήμονας του Υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ.), στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Κ.Δ.Δ.Α.).

Από τον Ιανουάριο του 2007 είναι Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου.

Ειδικεύεται στα Ευρωπαϊκά Θέματα, στις σχέσεις της Ελλάδας με τις Βαλκανικές Χώρες και στις σχέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία, καθώς επίσης σε θέματα του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης και ειδικότερα στα Επιχειρησιακά Προγράμματα της χώρας και τις Κοινοτικές Χρηματοδοτήσεις.

Έχει διατελέσει Ειδικός Σύμβουλος σε σειρά Υπουργείων. Παράλληλα έχει αναπτύξει σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και υπήρξε επιστημονικός συντονιστής σε πλήθος κοινοτικών προγραμμάτων.

Επίσης διαθέτει σημαντική διδακτική δραστηριότητα στην ανώτατη και ανώτερη εκπαίδευση με αντικείμενο τις ευρωπαϊκές πολιτικές και τα οικονομικά θέματα.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΝΑΝΗΣ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr