Αύριο Κυριακή η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας για εκλογή μελών

Αύριο Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

0 387

Αύριο Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αύριο Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής.

Η πρόσκληση προς τους συμβούλους του Δηνοτικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση προς τα τακτικά μέλη Δημοτικού Συμβουλίου για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και εκλογής εκπροσώπων Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Καλαμπάκας στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Θεσσαλίας

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας (Δ/νση Κροσσάρη & Ρούβαλη Γωνία) στις 7-9-2014, ημέρα Κυριακή και ώρα 11,00 π.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής και η προβλεπόμενη με την παρ. 1 του άρθρου όγδοου του Ν. 4279/2014 (ΦΕΚ 158/8-8-2014 τεύχος Α), εκλογή στην ίδια συνεδρίαση, των εκπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) με μυστική ψηφοφορία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr