Απόψε οι Active Member στο ΑΕΡΙΝΟ

Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα,

0 482

Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα,

Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.

Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει τουλάχιστον 12 σόλο album από το 1994 για να μην αναφερθούμε στην δισκογραφία του με τους Active Member καθώς και στην καταλυτική συμμετοχή του σε όλες τις low bap κυκλοφορίες (σε διάφορες εταιρείες και label) που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100! Το τελευταίο του σόλο album που κυκλοφόρησε σε συλλεκτική έκδοση ονομάζεται «To κλεμμένο τσίρκο» και κυκλοφόρησε με λίγους μηνες διαφορά από το project του La Bruja Muerta. Μόλις έχει κυκλοφορήσει και το νέου album των Active Member, «Cosmos Alivas».

θα παρουσιάσει πολλά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και από όλα αυτά τα τραγούδια των τελευταίων project που είναι ένα βήμα παραπέρα απ’ ό,τι έχει κάνει ως τώρα.

Οι βραδιές που διοργανώνει πάντα υπόσχονται και πετυχαίνουν μια πολύ ζεστή και συνάμα δυναμική ατμόσφαιρα.

Ένα διαφορετικό event για τις παράξενες μέρες που περνάμε… Απόψε Τρίτη 26 Αυγούστου στο μουσικό καφέ ΑΕΡΙΝΟ της Καλαμπάκας..

Να είστε εκεί!

Πληροφορίες στο Τηλ:6974816991
Είσοδος:10 ευρω

Ωρα εναρξης: 9.30 μμ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr