Παραίτηση του Γενικού Αρχηγού Κώστα Σκρέτα από ARIES Τρίκαλα B.C

Το τέλος μιας ωραίας ιστορίας, είναι συνήθως πικρό. Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιώ στους φιλάθλους των Τρικάλων

0 368

Το τέλος μιας ωραίας ιστορίας, είναι συνήθως πικρό. Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιώ στους φιλάθλους των Τρικάλων

Το τέλος μιας ωραίας ιστορίας, είναι συνήθως πικρό. Με την παρούσα επιστολή γνωστοποιώ στους φιλάθλους των Τρικάλων την αποχώρησή μου από την ομάδα μπάσκετ Trikala B.C. ως Γενικός Αρχηγός.

Δεν ήταν στις προθέσεις μου, ωστόσο δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Έχω μάθει στη ζωή μου να πορεύομαι, παρά τις πολλές και μεγάλες δυσκολίες που συνάντησα, με αξιοπρέπεια. Σέβομαι κάθε άνθρωπο και απαιτώ τον σεβασμό από τους άλλους. Δεν μπορώ να δεχθώ ανάρμοστες συμπεριφορές από κανέναν, και κυρίως συμπεριφορές που έχουν μοναδικό σκοπό την προσωπική κοινωνική ανέλιξη ή τα οικονομικά οφέλη (αν και στην εποχή μας είναι δύσκολο).

Δεν συνεχίζω, γιατί δεν πρέπει να το κάνω και γιατί πάνω απ’ όλα θέλω να προστατεύσω την ομάδα, για την οποία όταν μπήκα μπροστά πριν από 3-4 χρόνια κανείς δεν πίστευε στο «θαύμα» της ανόδου στην Α1. Θέλω, ειλικρινά, η ομάδα να έχει ηρεμία και να μπορέσει να σταθεί στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό μου επιβάλλει η ηθική μου και η αγάπη μου για την ομάδα. Γιατί θέλω και πρέπει η ομάδα να παραμείνει κομμάτι των Τρικάλων και των φιλάθλων της πόλης.

Η πορεία μου στο χώρο είναι γνωστή. Κρατάω ως σημαντικότερες στιγμές τις δυο ανόδους, με τα TRIKALA 2000 και τα Trikala B.C., στην Α1 κατηγορία. Παραμένω στο χώρο, παραμένω στο «σπίτι μου» που είναι το μπάσκετ της πόλης και υπόσχομαι πως με ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα και πιστεύουν στις ίδιες αξίες με εμένα, θα δώσουμε νέες χαρές στους φιλάθλους.
Στους υπόλοιπους… καλή τύχη.

Κώστας Σκρέτας

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr