Ο Σύλλογος Γυναικών Τρικάλων για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά Των Ναρκωτικών

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε. , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών,

0 322

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε. , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών,

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε. , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να υψώσουν τείχος απέναντι στο φαινόμενο της τοξικο-εξάρτησης και στην προσπάθεια νομιμοποίησης της “ναρκοκουλτούρας”.

Να γυρίσουν την πλάτη στην πολιτική της ΕΕ και των δυνάμεων που τη στηρίζουν, που συντηρούν και αξιοποιούν τα ναρκωτικά ως εργαλείο χειραγώγησης και καθυπόταξης της νεολαίας.

Η πάλη ενάντια στα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις είναι αγώνας για τη ζωή που δικαιούμαστε εμείς και τα παιδιά μας. Είναι πάλη ενάντια στη διαχείριση της σήψης της σημερινής κοινωνίας και στα φαινόμενα παθογένειας που αυτή γεννά και αναπαράγει. Είναι απόρριψη της λογικής του “μικρότερου κακού”, των υποκατάστατων, του διαχωρισμού “σκληρών” και “μαλακών” ναρκωτικών.

Ο Σύλλογος Γυναικών Ν. Τρικάλων- μέλος της Ο.Γ.Ε. καταδικάζει τον οικονομικό στραγγαλισμό των δομών πρόληψης και των “στεγνών” προγραμμάτων απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης και απορρίπτει κάθε ανάμειξη επιχειρήσεων και ΜΚΟ στον τομέα αυτό.

Μαζί με τους συλλόγους και τις ομάδες της Ο.Γ.Ε. σε όλη την Ελλάδα, παλεύουμε για τη δημιουργία Δημόσιου Φορέα για την πρόληψη, την απεξάρτηση και την κοινωνική επανένταξη.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, μέλος της Ο.Γ.Ε.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr