Έγινε ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός του Α.Σ Μετέωρα – Τα στοιχεία

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας έγινε σήμερα το απόγευμα στις 18:00 η Γενική Συνέλευση του Α.Σ Μετέωρα.

0 320

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας έγινε σήμερα το απόγευμα στις 18:00 η Γενική Συνέλευση του Α.Σ Μετέωρα.

Στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Καλαμπάκας έγινε σήμερα το απόγευμα στις 18:00 η Γενική Συνέλευση του Α.Σ Μετέωρα.

Στην συνέλευση όπου παραβρέθηκαν μέλη και φίλοι της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Νίκος Παπαχρήστος ξεκίνησε με τον Οικονομικό απολογισμό ο οποίος και εγκρίθηκε από όλους.

Ακολούθησε ο Διοικητικός Απολογισμός για την χρονιά που πέρασε με αρκετές τοποθετήσεις.

Ο κ. Παπαχρήστος στον Διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε στο κομμάτι των συνδρομών που θα πρέπει να γίνει μια καλύτερη προσπάθεια ενώ τόνισε πως θα πρέπει να γίνει μια εκκαθάριση μελών στο μητρώο που υπάρχει καθώς αρκετοί εγγεγραμμένα μέλη παραμένουν ανενεργά για χρόνια.

Επίσης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που υπάρχει να προστεθούν νέα μέλη στο Δ.Σ με όρεξη για προσφορά και ακούστηκαν τα ονόματα των Χρήστου Ρίζου, Γιάννη Αγγέλου και της Άννας Γίδα.

“Παραλάβαμε καμμένη γη” είπε σε σημείο της κουβέντας ο κ. Παπαχρήστος αναφερόμενος ως προς το αθλητικό υλικό, από την προηγούμενη διοικούσα επιτροπή δικαιολογώντας και υποστηρίζοντας την για το δύσκολο έργο που είχαν αναλάβει τότε οι παίκτες που είχαν και το φορτίο της διοίκησης.

Ο Βασίλης Μπακάλης στον Διοικητικό απολογισμό αναφέρθηκε και στην προσωπική εργασία που έγινε από τα μέλη του Δ.Σ στο γήπεδο, ζητώντας από τους παρευρισκόμενους κ.κ Γιάννη Μπουτίνα και Κώστα Ράντο ( νεοεκλεγέντες, Περιφερειακός Σύμβουλος και Δημοτικός Σύμβολους )  να σταθούν κοντά στην ομάδα και να προσπαθήσουν για το καλύτερο ώς προς και στις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Επίσης ο κ. Μπακάλης ευχαρίστησε τους κ.κ Κουβελά και Φορτούνη που ήταν κοντά στην ομάδα όπως και ολα τα υπόλοιπα μέλη.

Τοποθέτηση στην Γ.Σ έκανε και ο κ. Φαμίσης Κώστας που αναφέρθηκε στην πορεία της Ακαδημίας με πρόταση να επιστρέψουν οι προπονητές – γυμναστές που είχαν φύγει από την ομάδα για την καλύτερη λειτουργία της.

Η τοποθέτηση ξεσήκωσε την αντίδραση του κ. Κώστα Κουβελά όπου παραλίγο να έρθει σε “σύγκρουση” με τον κ. Φαμίση αλλά επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και η Γ.Σ συνεχίστηκε κανονικά…

Τοποθέτηση στο θέμα της Ακαδημίας έκανε και ο Τάσος Γιαννακόπουλος υπεύθυνος της Ακαδημίας Μετέωρα ο οποίος τόνισε: Δεν δέχομαι επικρίσεις για την λειτουργία της Ακαδημίας. Η Ακαδημία στήθηκε σε 2 βραδιές όταν οι προπονητές έφυγαν και εμείς έπρεπε να συνεχίσουμε την ύπαρξή της έχοντας συνολικά 130 παιδιά. Δώσαμε αγάπη και στοργή στα παιδιά, προσπαθήσαμε και βγάλαμε ένα γολγοθά.

Ακολούθησαν μια σειρά από το ποθετήσεις των κ.κ Γιάννη Μπουτίνα, Σπύρου Φορτούνη κ.α.

Στη Συνέχεια ο κ. Μπαταλογιάννης Ευάγγελος έκανε τον απολογισμό της Γυναικείας ομάδας, δίνοντας τα οικονομικά στοιχεία καθώς και τους στόχους για τη νέα χρονιά που είναι η ύπαρξη της ομάδας. Επίσης τόνισε πως η Διοικούσα επιτροπή θα είναι στο πλευρό του Δ.Σ του Α,Σ Μετέωρα.

Στους στόχους της ομάδας του Α.Σ Μετέωρα είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα την σεζόν 2014 – 2015.

oik 1oik 2

Επάνω ο οικονομικός απολογισμός του Α.Σ Μετέωρα. Κάτω της Γυναικείας ομάδας

oik 3

as IMG 3549as IMG 3551

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr