Decomarket – Ένας μοναδικός πολυχώρος στην Καλαμπάκα

Με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε για έναν νέο χώρο ο οποίος λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην πόλη μας και σας τον παρουσιάζουμε!

0 1.735

Με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε για έναν νέο χώρο ο οποίος λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην πόλη μας και σας τον παρουσιάζουμε!

Με πολύ χαρά πληροφορηθήκαμε για έναν νέο χώρο ο οποίος λειτουργεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην πόλη μας και σας τον παρουσιάζουμε!

Πρόκειται για τον πολυχώρο “decomarket” ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο της πόλης μας, έναντι του ξενοδοχείου Διβάνη.

Στο decomarket μεταξύ άλλων θα βρείτε έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα, φωτιστικά, βρεφικά έπιπλα, είδη υγιεινής, έπιπλα γραφείου, πλακίδια πορσελάνης, ντουλάπες κουζίνας, διακοσμητικές επιφάνειες, τραπεζαρίες, ξύλινα δάπεδα, ταπετσαρίες, πλήρη εξοπλισμό επαγγελματικού χώρου και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που έχει σχέση με την επιχείρηση σας ή το σπίτι σας!

decomarket2

Στην ουσία πρόκειται για ένα μικρό ΙΚΕΑ, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό σε προϊόντα που έλειπαν από την πόλη μας!

decomarket3

Επίσης στα 600 τ.μ. του decomarket θα βρείτε όλη τη γκάμα των εταιρειών Inart & Vicko γνωστές και οι δύο από την καθημερινή παρουσία των προϊόντων τους στις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και της Ελένης Μενεγάκη. Όλα αυτά σε φανταστικά προσιτές τιμές!

decomarket4

decomarket5

Ρολόγια τοίχου μόνο από 7€

decomarket6

Κάδρα τοίχου από 7€

decomarket7decomarket8

Χειροποίητα αξεσουάρ & μπιζουτιέρες από 4€

Τον υπέροχο αυτό χώρο έχει αναλάβει η συμπολίτισσα μας Έλλη Μακεδόνα της γνωστής οικογένειας των Καλαμπακιωτών Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Την επιμέλεια του χώρου έχουν αναλάβει οι γιοι της Λεωνίδας & Σωτήρης Μακεδόνας – Αρχιτέκτονες Μηχανικοί – οι οποίοι έχουν στο ενεργητικό τους εκατοντάδες διακοσμήσεις κάθε είδους χώρου από κλινικές μέχρι νυχτερινά clubs σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και πολλές πόλεις του εξωτερικού!

decomarket91

Επίσης στις δύσκολες αυτές συγκυρίες και θέλοντας να βοηθήσει όσο περισσότερους νέους (ή και μεγαλύτερους σε ηλικία) να “ανοίξουν” τα φτερά τους ή να ανακαινίσουν την κατοικία τους, το decomarket προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ από έμπειρους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς-διακοσμητές. Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία τεράστια βοήθεια που προσφέρει το decomarket στην προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας να βγούμε από την κρίση!

Εκτός αυτού είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι θα έχει δίπλα του ένα μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο να τον συμβουλεύει δωρεάν και να τον καθοδηγεί γλυτώνοντας τόσο χρόνο όσο και άσκοπα έξοδα!

Το decomarket είναι ανοιχτό κάθε μέρα πρωί-απόγευμα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 694 99 55 136

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr