Πέτυχε το εγχείρημα της σύνδεσης με Γερμανία

Σοβαρές προοπτικές εξέλιξης ανοίγονται για την αεροπορική γραμμή της Air Berlin από και προς τη Θεσσαλία, μέσω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταγραφή των αφίξεων και αναχωρήσεων υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον ταξιδιωτών προς και από τη Νυρεμβέργη, η οποία συνδέεται αεροπορικά και με το ίδιο εισιτήριο το Βερολίνο, τη Βιέννη, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.

0 244

Σοβαρές προοπτικές εξέλιξης ανοίγονται για την αεροπορική γραμμή της Air Berlin από και προς τη Θεσσαλία, μέσω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου. Σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταγραφή των αφίξεων και αναχωρήσεων υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον ταξιδιωτών προς και από τη Νυρεμβέργη, η οποία συνδέεται αεροπορικά και με το ίδιο εισιτήριο το Βερολίνο, τη Βιέννη, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ. Σοβαρές προοπτικές εξέλιξης ανοίγονται για την αεροπορική γραμμή της Air Berlin από και προς τη Θεσσαλία, μέσω του αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία καταγραφή των αφίξεων και αναχωρήσεων υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον ταξιδιωτών προς και από τη Νυρεμβέργη, η οποία συνδέεται αεροπορικά και με το ίδιο εισιτήριο το Βερολίνο, τη Βιέννη, το Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.
Σαράντα έξι πτήσεις -23 αφίξεις και ισάριθμες αναχωρήσεις- 3.143 επιβάτες από Γερμανία προς Ελλάδα, 2.489 επιβάτες από Ελλάδα προς Γερμανία, είναι τα αριθμητικά στοιχεία από τις 2 Μαΐου, οπότε η τακτική αεροπορική γραμμή άνοιξε «αυλαία», έως και την περασμένη Παρασκευή 18 Ιουλίου.
Με διαρκώς αυξητική τάση παρουσιάζεται ο αριθμός των επιβατών κάθε πτήσης. Είναι ενδεικτικό ότι το πρώτο αεροπλάνο της Air Berlin προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου με 111 επιβάτες και αναχώρησε την ίδια ημέρα για Νυρεμβέργη με 45.
Την περασμένη Παρασκευή το αεροσκάφος μετέφερε προς Ελλάδα 174 επιβάτες, ενώ αναχώρησαν για Γερμανία 133.
Η Air Berlin, η δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στη Γερμανία και η τρίτη μεγαλύτερη χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, έδειχνε έπειτα από σειρά συζητήσεων και επαφών τον φθινόπωρο του 2007 μεγάλο ενδιαφέρον να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα πτήσεών της για το 2008 την αεροπορική σύνδεση Νυρεμβέργης-Ν. Αγχιάλου.
Η εταιρία παρακολουθούσε τις κρατήσεις για τη νέα τακτική γραμμή με συγκρατημένη αισιοδοξία, ωστόσο η μέχρι σήμερα κίνηση δείχνει ότι ο πρώτος «κύκλος» της τακτικής γραμμής έως τις 31 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί θετικά.
Τα τακτικά δρομολόγια της αεροπορικής εταιρίας πραγματοποιούνται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr