Κοινή ανακοίνωση – καταγγελία των Υποψηφίων Δημάρχων Καλαμπάκας Ιωάννη Μπουφίδη, Δημήτρη Σακελλαρίου και Πέρυς Χαρτοπούλου

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των συνδυασμών «Δημιουργίας Συνέχεια», «Όραμα και Δράση» και «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»,

0 235

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των συνδυασμών «Δημιουργίας Συνέχεια», «Όραμα και Δράση» και «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»,

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι των συνδυασμών «Δημιουργίας Συνέχεια», «Όραμα και Δράση» και «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών», με επικεφαλής τον Δημήτριο Σακελλαρίου, τον Ιωάννη Μπουφίδη και την Πέρυ Χαρτοπούλου αντίστοιχα, ανακοινώνουν τα κάτωθι:

Την 14-4-2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, συγκεντρωθήκαμε όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Καλαμπάκας, μηδενός εξαιρουμένου, με σκοπό την κοινή συναινέσει επίλυση των θεμάτων του καταμερισμού των κοινοχρήστων χώρων και του χρόνου και τόπου διεξαγωγής της κεντρικής ομιλίας του καθενός.

Συμφωνήσαμε ομόφωνα για το ζήτημα κατανομής των κοινοχρήστων χώρων και για το ότι την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο νυν Δήμαρχος Καλαμπάκας, κ. Δημήτριος Σακελλαρίου, στην κεντρική πλατεία Καλαμπάκας, ως είθισται.
Για τον τόπο και χρόνο πραγματοποίησης της κεντρικής ομιλίας των υπολοίπων δεν επιτεύχθηκε συμφωνία. Ομόφωνα, όμως, συμφωνήθηκε ότι είναι προτιμότερο, για να μην συνωστιστούμε στο Α.Τ. Καλαμπάκας, σύμφωνα με όσα ορίζονται στην υπ΄αρ. 1025/15/63-β ΚΥΑ, να επαναλάβουμε τη συνάντησή μας με σκοπό την επίλυση και αυτού του θέματος. Σε περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας να διενεργηθεί κλήρωση για το χρόνο και τόπο ομιλίας όλων των υποψηφίων πλην του νυν Δημάρχου Καλαμπάκας.

Ο επικεφαλής, όμως, του συνδυασμού «Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία», κ. Χρήστος Σινάνης, αθέτησε την ως άνω συμφωνία και κατέθεσε σχετική αίτηση στο Α.Τ. Καλαμπάκας, ώστε να πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία την Πέμπτη, 15-5-2014.

Με την παρούσα κοινή ανακοίνωσή μας καταγγέλλουμε την απαράδεκτη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη.

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Δημιουργίας Συνέχεια».

Δημήτριος Σακελλαρίου

Ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Όραμα και Δράση»

Ιωάννης Μπουφίδης

Η επικεφαλής του Συνδυασμού «Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών»

Πέρυ Χαρτοπούλου

Καλαμπάκα, 29-4-2014

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr