Ο Πανχασιακός πήρε το παιχνίδι με τον Αγιαξ – Νίκες για Βυτουμά και Σαρακίνα

Σήμερα στις 16:30 μ.μ έγιναν τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

0 352

Σήμερα στις 16:30 μ.μ έγιναν τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

Σήμερα στις 16:30 μ.μ έγιναν τα παιχνίδια της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής του β’ ομίλου καθώς και το εξ αναβολής παιχνίδι μεταξύ Πυργετού και Βράχου Καστρακίου.

Στα παιχνίδια οι τοπικές μας ομάδες Σαρακίνα, Α.Ο Βυτουμά και Πανχασιακός πήραν νίκες από τις αναμετρήσεις, ενώ δύσκολο απόγευμα είχε η Χρυσομηλιά που ηττήθηκε από τον ΑΟΤ με 7 – 0.

Ο Βράχος Καστρακίου στον Πυργετό γνώρισε την ήττα με 1 – 0.

Τα αποτελέσματα:

Σαρακίνα – Γοργογύρι 6 – 1
ΑΟ Τρίκαλα – Χρυσομηλιά 7 – 0
Μεγάρχη – Πρόδρομος 1 – 8
Πιαλεία – Δενδροχώρι 1 – 1
Γόμφοι – Φωτάδα 2 – 1
Δροσερό/Μουριά – Πορταϊκός 0 – 2
Πανχασιακός – Ασπροκκλησιά 3 – 0
Ελευθεροχώρι – Λυγαριά 1 – 2
Πηγή – Βυτουμάς 0 – 2

Στο γήπεδο Μεγαλοχωρίου ο Α.Ο. Τρίκαλα επικράτησε και της Δόξας Χρυσομηλιάς με σκορ 7­0 και σημείωσε την 28η σερί νίκη στον Β΄όμιλο της Α1 ερασιτεχνικής. Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, ο ΑΟΤ παίζοντας και με αρκετά νέα παιδιά πήρε αυτό που ήθελε και από την άλλη φιλότιμα η ομάδα της Χρυσομηλιάς προσπάθησε για το καλύτερο. Τα γκολ για την ομάδα των Τρικάλων σημείωσαν οι Τσικρικάς στο 12΄, Αγγελόπουλος στο 15΄ και 90΄, Ξαγαράς στο 18΄, Καραθάνος στο 20΄, Μηνάς στο 27΄, Παϊλας στο 73΄. Η ομάδα της Χρυσομηλιάς έφτασε κοντά στο γκολ στο 75΄ αλλά το σουτ από το νεαρό Μπούλμπο έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Α.Ο. Τρίκαλα: Παπαρσένης ( 60΄Μπαμπούκας), Καραθάνος, Γεωργούλας, Τσερέπι, Τσιάκα, Σαρακατσιάνος ( 55΄ Παϊλας), Ξαγαράς ( 55΄ Μηλίτσης), Μηνάς, Φασούλας, Αγγελόπουλος, Τσικρικάς.

Δόξα Χρυσομηλιάς: Μπίλας, Γρηγορίου Β. ( 46΄ Ρίζος), Ζαχαράκης ( 70΄Δήμος), Αργύρης, Αγραφιώτης, Κοκοράβας, Μπούλμπος, Μαντζαφλάρας, Αργύρης , Λόζιος, Αγραφιώτης Π. (46΄Γρηγορίου Χρ.)

4567

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr