Βουτιά του υδραργύρου

Σταδιακή αλλαγή του καιρού προβλέπουν από το βράδυ της Τρίτης οι μετεωρολόγοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως την Τετάρτη στις βορειότερες περιοχές της χώρας.

0 205

Σταδιακή αλλαγή του καιρού προβλέπουν από το βράδυ της Τρίτης οι μετεωρολόγοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως την Τετάρτη στις βορειότερες περιοχές της χώρας. Σταδιακή αλλαγή του καιρού προβλέπουν από το βράδυ της Τρίτης οι μετεωρολόγοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ενώ αναμένονται βροχές και καταιγίδες, κυρίως την Τετάρτη στις βορειότερες περιοχές της χώρας.

Πρόγνωση για την Τρίτη, 22/7/2008
Υψηλές θερμοκρασίες προβλέπονται στην Ανατολική και Νότια Ελλάδα, με τη μέγιστη κατά τόπους στα ηπειρωτικά να φθάνει τους 38-39 βαθμούς Κελσίου. Βροχές και καταιγίδες τη νύχτα σε Βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο, Μακεδονία, Θράκη, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Από 25-38 βαθμούς η θερμοκρασία στην Αττική, 24-35 στη Θεσσαλονίκη, με σταδιακή πτώση το βράδυ.

Πρόγνωση για την Τετάρτη, 23/7/2008
Ο καιρός στο Β. Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων, αργά το απόγευμα στα δυτικά και στο Β. Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα 7 στα δυτικά και νότια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από βορρά προς νότο και θα κινηθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια μέχρι και την Πέμπτη που αναμένεται να σημειώσει μικρή άνοδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr