Πλούσιο το Αστυνομικό Δελτίο – Περιστατικό στην Καλαμπάκα

Δύο Τρικαλινοί συνελήφθησαν για κατοχή ινδικής κάνναβης, σε έλεγχο, όμως που έγινε σε έκταση που κατείχαν οι αστυνομικοί βρήκαν ολόκληρο… «δάσος». Συγκεκριμένα, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων συνέλαβαν δύο Τρικαλινούς, 60 και 52 ετών, διότι κατείχαν δύο ισοβαρή δεματάκια Κάνναβης συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων καθώς είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία «Methadone».

0 533

Δύο Τρικαλινοί συνελήφθησαν για κατοχή ινδικής κάνναβης, σε έλεγχο, όμως που έγινε σε έκταση που κατείχαν οι αστυνομικοί βρήκαν ολόκληρο… «δάσος». Συγκεκριμένα, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων συνέλαβαν δύο Τρικαλινούς, 60 και 52 ετών, διότι κατείχαν δύο ισοβαρή δεματάκια Κάνναβης συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων καθώς είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία «Methadone». Δύο Τρικαλινοί συνελήφθησαν για κατοχή ινδικής κάνναβης, σε έλεγχο, όμως που έγινε σε έκταση που κατείχαν οι αστυνομικοί βρήκαν ολόκληρο… «δάσος». Συγκεκριμένα, άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων συνέλαβαν δύο Τρικαλινούς, 60 και 52 ετών, διότι κατείχαν δύο ισοβαρή δεματάκια Κάνναβης συνολικού βάρους 21 γραμμαρίων καθώς είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία «Methadone». Το αξιοσημείωτο είναι ότι η ποσότητα προέρχονταν από φυτεία Κάνναβης δέκα δενδρυλλίων, ύψους από ένα έως δυόμιση (1 – 2,5) μέτρων, που καλλιεργούσαν οι δράστες από κοινού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κανάλι ποτίσματος πλησίον της οικίας του 60χρονου δράστη. Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε αγρόκτημα του 52χρονου δράστη, βρέθηκε μία ζυγαριά και σπόροι κάνναβης βάρους 25 γραμμαρίων. Δράστες συνελήφθησαν. Η ποσότητα των ναρκωτικών, τα δενδρύλλια κάνναβης, χρηματικό ποσό (420) ΕΥΡΩ και δύο κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν.
Και άλλα δύο περιστατικά
Στο μεταξύ, προχθές στην Καλαμπάκα συνελήφθη μία αλλοδαπή, ηλικίας 26 ετών, διότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει, στην λαϊκή αγορά το πορτοφόλι ενός 81χρονου άνδρα.
Τέλος, το απόγευμα της Παρασκευής, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 55χρονος Τρικαλινός, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 27χρονος, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του μοτοσυκλετιστή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr