7 Δημοτικοί Αστυνόμοι για τον Δήμο Καλαμπάκας

Στους 80 Δήμους της χώρας που θα προσλάβουν ένστολο προσωπικό για την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και την δημιουργία νέων τμημάτων, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών και για τον Δήμο Καλαμπάκας.

0 397

Στους 80 Δήμους της χώρας που θα προσλάβουν ένστολο προσωπικό για την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και την δημιουργία νέων τμημάτων, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών και για τον Δήμο Καλαμπάκας.

Στους 80 Δήμους της χώρας που θα προσλάβουν ένστολο προσωπικό για την ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας αλλά και την δημιουργία νέων τμημάτων, αποφάσισε το Υπουργείο Εσωτερικών και για τον Δήμο Καλαμπάκας. Συγκεκριμένα σε όλη την χώρα προβλέπεται η πρόσληψη 736 δημοτικών αστυνόμων εκ των οποίων οι 7 για την Καλαμπάκα. Η διαδικασία προσλήψεων θα αρχίσει τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί μέχρι το Νοέμβριο. Κάθε δήμος θα εκδώσει τη δική του ξεχωριστή προκήρυξη σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 135/20-7-2006.

Θα προσληφθούν πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και απόφοιτοι Λυκείου.

• Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν υπερβεί το 30ό έτος της ηλικίας τους (ΠΕ, ΤΕ) ή το 26ο (ΔΕ).

• Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν ανάστημα 1,67 μ. οι γυναίκες και 1,70 μ. οι άνδρες.

• Οι συμμετέχοντες πρέπει να γνωρίζουν μία εκ των γλωσσών αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής. Το επίπεδο γνώσης ορίζεται «πολύ καλά» για τους πτυχιούχους και «καλά» για τους αποφοίτους ΔΕ.

Απαραίτητο προσόν πρόσληψης είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ και η κατοχή ερασιτεχνικής άδειας οδήγησης αυτοκινήτου ή μηχανής, τουλάχιστον 50 κ.εκ.

Η πρόσληψη των ενστόλων γίνεται με το σύστημα των μορίων. Λαμβάνονται υπόψη ο βαθμός του πτυχίου ή απολυτηρίου, η εντοπιότητα, η ιδιότητα του πολυτέκνου και η γνώση επιπλέον γλώσσας πέραν της μιας απαραίτητης.

Η έξτρα μοριοδότηση προβλέπει: 7 μονάδες για τους δημότες που είναι ταυτόχρονα και μόνιμοι κάτοικοι του δήμου που προκηρύσσει τις θέσεις. Επιπλέον: 3 μόρια για πολυτέκνους και τέκνα πολυτέκνων, 5 μονάδες για «άριστη» γνώση ξένης γλώσσας, 3 μόρια για «πολύ καλή» γνώση ξένης γλώσσας και 2 για «καλή» γνώση. Σημειώστε πως για όσους γνωρίζουν περισσότερες ξένες γλώσσες αυτό λειτουργεί προσαυξητικά στη συνολική βαθμολογία.

• Δυνατότητα συμμετοχής στο διαγωνισμό -κατηγορία ΔΕ- έχουν οι απόφοιτοι ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ενιαίου Λυκείου ή Πολυκλαδικού ή ΤΕΣ ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης.

• Ο φάκελος υποψηφιότητας περιλαμβάνει αίτηση, επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή απολυτηρίου, επικυρωμένο αντίγραφο τίτλου ξένης γλώσσας, φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας, υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986, βεβαίωση πολυτεκνίας, πιστοποίηση Η/Υ και βεβαίωση εντοπιότητας και μόνιμης κατοικίας.

• Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβληθούν σε ψυχοτεχνικές και αθλητικές δοκιμασίες.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr