Στην ΜΟ.ΛΕ. Καλαμπάκας βρέθηκε ο Γιάννης Μπουφίδης Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας

Τη ΜΟ.ΛΕ.Κ. επισκέφθηκε στα γραφεία της στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης,

0 286

Τη ΜΟ.ΛΕ.Κ. επισκέφθηκε στα γραφεία της στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης,

Τη ΜΟ.ΛΕ.Κ. επισκέφθηκε στα γραφεία της στην Καλαμπάκα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας Γιάννης Μπουφίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Όραμα & Δράση για το Δήμο Καλαμπάκας», όπου συναντήθηκε με το Δ.Σ. και φίλους της ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Γιάννη Μπουφίδη.

Μέσα σε θετικό κλίμα, τα μέλη της Λέσχης παρέθεσαν τους προβληματισμούς τους και αναφέρθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι για πολλά έτη συνεισφέρουν ότι, και όπως μπορούν για το καλό της πόλης και έως σήμερα δεν έχουν βρεί καμία ανταπόκριση από τις αρχές του τόπου. Επίσης ότι απαιτούν χρόνια τώρα να κατασκευαστεί μία σταθερή πίστα moto-cross, όπου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε συχνή βάση, πράγμα το οποίο θα απέφερε σταθερά έσοδα στην περιοχή, αλλά και πάλι δεν βρήκαν ευήκοα ώτα.

Κατά την άποψή τους, η κατασκευή μία σταθερής πίστας moto cross θα ήταν ένα έργο του Δήμου, που θα έμενε εσαεί και θα έδινε πνοή στην περιοχή, αλλά και θα αποτελούσε πόλο έλξης για επισκέπτες στην περιοχή.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν, παλαιότερα είχε γίνει λόγος για το χώρο κάτω από τον βιολογικό καθαρισμό (παλιός χώρος απόρριψης σκουπιδιών), όπου η δημοτική αρχή είχε υποσχεθεί να προβεί σε ανάπλαση του χώρου και δεν έγινε τελικώς το πάρκο που προβλεπόταν.

Εκλογικό Γραφείο Ιωάννη Δ. Μπουφίδη
Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαμπάκας
Επικεφαλής συνδυασμού «Όραμα και Δράση για το Δήμο Καλαμπάκας»
τηλ. και φάξ: 2432077948
e-mail: info@oramakaidrasi.gr
url: www.oramakaidrasi.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr