Τον Κλεινοβό επισκέφθηκε ο Αντώνης Γραββάνης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Στον τόπο καταγωγής του βρέθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου ο κ. Αντώνης Γραβάνης

0 373

Στον τόπο καταγωγής του βρέθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου ο κ. Αντώνης Γραβάνης

Στον τόπο καταγωγής του βρέθηκε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Σακελλαρίου ο κ. Αντώνης Γραβάνης όπου συναντήθηκε με φίλους και συγχωριανούς του.

Στην επίσκεψή του ο κ. Γραβάνης εκτός των άλλων είχε συναντήσεις με τους προέδρους της Κοινότητας και του Συλλόγου και συγκεκριμένα με τους κυρίους Πίσπα Γεώργιο και Μπαλάνη Σπύρο αντίστοιχα.

Στην παρέα τους βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος ο κ. Ζαρόπουλος ο οποίος είναι γνώστης της περιοχής αφού και ο ίδιος κατάγεται από το Κλεινοβό και όλοι μαζί συζήτησαν τα προβλήματα του χωριού και γενικά της περιοχής.

Το γενικό συμπέρασμα της συνάντησης ήταν πως όλοι μαζί οι φορείς μπορούν να καταφέρουν πολλά για το τόπο. Ο κ. Γραβάνης θα συνεχίσει της επισκέψεις τους και σε άλλες Τ.Κ. του Δήμου Καλαμπάκας θέλοντας να δει και να ακούσει ο ίδιος τα προβλήματα και τις αγωνίες των κατοίκων.

gravanisDSC02662

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Litespeed Greek Web Hosting by NetSpace.gr